Martine to řekni Harvymu, ten psal doslovně podle fotky a basta! Jak, když máš na každý fotce trochu jinej odstín například. Já bych to třeba vůbec neřešil a vzal nějakej podobnej odstín a hotovo. Patinou z toho stejně vznikne uplně jinej
Nastříkaná kamufláž, zatím základními odstíny. Sice jsem to už psal, ale neuškodí zopakovat, že světle modrá je Gunze C74, písková C21 a zelená C302, dotónovaná světle šedou C335 a zelenou C309.
Sa trápiš s nejakými odtieňmi. Kolega keď sa pýtal v LOT mechanika prečo sú tie podvozkové šachty takej farby akej sú,vieš čo mu povedal ? Lebo bola na sklade !
Dofouknuté přestřiky barvy na nerezové plechy a červeně nastříkané odtokovky. A teď vzhůru na obtisky. Fotky jen narychlo pod lampičkou a tomu odpovídá i jejich kvalita.
Psal mi Gábor, ano ten Gábor, který rozumí čumákům MiGů-21bis a taky maďarským MiGům a psal mi, abych vyřídil na MF, kde nemá registraci a neumí česky, že to je very nice work, ale že ty červené odkovky byly vždy jen shora a ne zdola. A že to byl 2cm široký proužek. Takže vyřizuji
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909