Hm,ja som si to hneď myslel,ale tak tieto dve modré to sú len nejaké 3-4 spoločné rozhrania,tak to bude desať minút to tam dofúknuť.Skoro vždy je medzi nimi tá najtmavšia modrá,preto stačí páska až teraz.
Pár foto pri poslednom svetle.Viac krát som to prestrekoval,opravoval,už sa mi nechce.Vzhľadom na to,že to ide iba ako ďalšia varianta do vitríny,tak to už nemienim riešiť.
Musím povedať,že už dávno som sa takto nevytrápil zo striekaním kamufláže.Snáď 20x som to opravoval,prestrekoval a aj tak nie som s tým spokojný na pravej nábežke ešte asi budem jednu časť opravovať. Dnes sa mi podarilo nalepiť skoro všetky dekály,ešte ich pár na pravej strane chýba.
Přílohy
toto by som mal ešte opraviť,nieže by to bolo zle streknuté,ale nezodpovedá to skutočnosti
Lubos, podla mna mas nesumerne zosvetlene odtiene, ta stredna modra je vizualne najviac zosvetlene a ta tmava modra zas vobec nie je, je to take , do oci bijuce a niekde mas prechod difuzny a inde je prechod uplne "rovny"
No nie je to ono pravdu máš,ale striekané je to všetko podľa pásky tie prechody by mali byť rovnaké,neviem prečo ten prechod medzi tými bledšími modrými na fotkách takto ukazuje a tú strednú modrú tiež vytiahli fotky.Tá stredná modrá bola matná a tá tmavá viac menej lesklá a aj po tom lesklom laku to tak nejak nezjednotilo.Vravím s týmto modelom sa mi akosi nedarilo.Veď ja ho nebudem radšej nikomu ukazovať a vo vitríne bude dobrý.
Ty vole to mám ako teraz zosvetľovať tú tmavú modrú,keď už mám na nej pohádzané dekály? No uvidíme. Tak to už sa teším ako budem striekať 504-ku,to je niečo obdobné.
No dobre.Stále hreším iba ja teba čo si ako mal spraviť a nespravil ( a pri tom neviem model spraviť ani tak ako ty ),tak som teda aj ja poopravoval čo sa ešte dalo,aj tú tmavú modrú som teda málilinko pozosvetloval,lebo predsa len na tých obrázkoch nevyzerá nejaká odratá a obrázok hodím keď sa to bude dať nejako rozumne odfotiť.