No, tak nevím jestli se podobné akce může zúčastnit i "paní Colombová".
Vybráno mám, model mám, jen trpím obvyklou nechutí cokoliv ukazovat... Zvlášť když vidím co tady předvádíte... Uvidíme...
Pavel Šenk píše:Randalfe, tak koukej makat, ať je lepší, než ta dvaasedma... A hlavně tam nedávej "minolty"
Pavel Šenk píše:Hele ty znaky jsi přece mohl nastříkat maskami celé... Minolty netřeba...
Pavel Šenk píše:Mimochodem, včera jsem už také začal. Kokpitem. Kde jsou ty doby, kdy Eduard dělal lepty pro vylepšení stavebnice a ony seděly! Řetězy jsou dlouhé, proporčně jinde, celá sestava kol k ovládání klapek spolu "nehraje" a návod celkově ohledně leptů v kokpitu tristní - umístění? Semhle někam!! O kvalitě potisku raději nemluvím, to je pro mne celkem hnushlavně palubka - vše nutno přebarvit... Barvy mimo, rastr viditelný pouhým okem z 20 cm a tak dále. A ještě ten zatracený nikl, vše obrušovat aby to drželo, grrrr!!! Mimochodem, plechová náhrada plastové palubky a skříně vpravo je dost ubohá a nepoužitelná. Plastová palubka je vylisována super - kdyby jí však nesmyslně nechyběl spodní díl, jenž je jen v leptu? A nepochopitelně chybí plynová páka a ovládání vlevo, proč?? Proč lept nemůže obsahovat alespoň jeden velký svazek kabelů vedoucí do té skříně vpravo??? A tak dále, místo těch nesmyslných olepovaček mnohem lepších plastů...
Shrnuto - stavbu kokpitu jsem si užíval do chvíle, než jsem jej začal "vylepšovat" lepty.![]()
Zatím tedy je spokojenost tak 50%. A už jsem se díval na křídlo a nevím, proč je spodek křídla takový hrbolatější, než vrchasi že zespodu se nikdo nedívá...
Randalf píše:Tak když už se hlásí camo, tak já bastlím toto...
Uživatelé procházející toto fórum: david.jelineck a 173 návštevníků