No tj pravda, brzdící štíty v neotevřené poloze-já to radeji řešil tim že jsem je vubec nenalepil a z "epoxidové hmoty" udelal nové, zavřené a jen obryl. Dle mne je to nejsnaší náprava
Martin Decarli píše:No tj pravda, brzdící štíty v neotevřené poloze-já to radeji řešil tim že jsem je vubec nenalepil a z "epoxidové hmoty" udelal nové, zavřené a jen obryl. Dle mne je to nejsnaší náprava
pelikan píše:Možná pozdě, ale ještě se vrátím k přednímu prstenci nebo vstupu vzduchu do motoru, jak kdo chcete. Mám doma verzi SMT a to zaoblení předku se mi taky nezdálo. Výkresy co jsem měl k dispozici tak byly od RV a těm to kupodivu neodpovídáNemaje doma na zahradě originál tak jsem k porovnání zvolil, pro někoho šokující řešení. Prostě jsem to oměřil ze čtvrtky Eduard. A vyšlo mi z toho že pokud se tam ten díl prstence nenalepí tak prd stane. Délka od okraje čumáku (na eduardu samozřejmě s prstencem) k dělení čelní štítek / odklopný kryt kabiny pak přesně odpovídá Eduardu. Proměřoval jsem i umístění přední šachty a tam pak trochu rozdíl je. Mimochodem ten prstenec RV má také malý vnitřní průměr takže ten díl je tam z mého pohledu jaksi navíc.
Jirka Látal píše:Taky mám pocit jako v té reklamě: "Ten vrchní ( v tomto případě čumák) je ňákej divnej..."
Někde tady už fotky Jaro Muchy byly, ale než ji hledat, vkládám ji znova(snad se nebude zlobit a kdyby náhodou, dopředu se omlouvám), ideální záběr z boku, skoro jako výkres , představu si udělejte sami
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 153 návštevníků