...ano Dušane, první věc která ěm napadla, když jsem viděl ten tvůj nový... zítra se najde Ale ne, skvělá práce, pereš se s tím bravurně (já s Valiantem naštěstí kanony neřeším...)
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Až po nástřiku jsem mrknul na fotku a.... nevím jestli soudruzi z fixu udělali někde chybu... nebo ne.... Přidávat to chybějící zelené pole na konci pravé poloviny křídla asi nebudu, bo bych musel předělat celé křídlo... a to se mi nechce
Přílohy
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Dušane, fakt paráda Jak píše Marek, nic bych určitě neutlumoval; na zelené, která se mi jeví více plesnivá, se mi to na tuto fázi jeví právě tak akorát ... osobně by mě ani nepobuřovalo, kdyby to už zůstalo takto intenzivní, ale známe to, že jo, lak a wash stejně ještě udělá své
Dušane fakt čumím! Nádherný nástřik, jsem zvyklý na tvoje schématické konstrukce, ale tenhle nástřik se ti povedl stejně jako ony. Fakt super, ale ten flek tam doplň a ten kus co je tam tak bokem překryje kokarda
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Dusane, na tom pravom kridle uprav trochu tvar toho zeleneho pola a strekny ten zeleny "flicek", co je ciastocne i na kridielku...hadam to takto nenechas, ked mas paradny letovy zaber k dispozicii...ja by som nemohol spavat, keby som to nehal v tejto polohe ...
Nástřk technicky výborný předsedo , ale přimlouvám se za dostříknutí kamufláže, přece jen jde o předpisovou záležitost pro Spitfire charakteristickou. Rozdílů jsem našel podle fotky více
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6