Zkus okraje pruhu vymezit uzonkou lepící páskou (třeba AIZU, dělají několik šířek, viz Modelář-číslo z hlavy nevím) a prostor mezi vyplnit v podstatě čímkoli. Jinou páskou, maskolem, papírem apod.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Skrivane paradni, a s tim dotazem, to je problem cestiny, je az moc presna ... prohodil jsi slovosled. Mel jsi napsat "jak siroky pruh udelat ..." a ne "jak udelat siroky pruh ..."
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
...asi sa to líšilo podľa konkrétnej mašiny,ale s tej fotky sa dá zhruba usúdiť ako široký bol ten pás tak snád Ti to pomôže-... inak ideš skvele!! radosť pozerať
Díky. Tuhle Monografii mám taky a právě, že je umýstěn pokaždé jinak. Ještě kouknu jeslti někde v textu není psaný jak byl široký. Já se ptám, že číňanům asi není radno věřit Asi to udělám podle kvalifikovaného odhadu. JInak díky
Dlouhane, nemas se za co omlouvat, to se Skrivan spatne vymackl ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Ahoj Skřivane, díval jsem se na spoustu fotek a dle mého byl pruh široký asi jako je šířka trupového kříže. Přikládám fotku, kde je to celkem dobře vidět. Snad ti to bude stačit...
Tiež som prešiel fúru fotiek a chcelo by to vybrať konkrétnu mašinu pretože umiestnenie žltého pruhu bolo dosť individuálne / za imatrikuláciou, cez ňu, cez kríž /. Šírka pruhu je zhruba taká, ako píše Ivan.