kimovia díkes , momentálne trochu plechujem v šachtách , eduard spravil dobrú vychytávku že medzi rebrá kde su vyhadzováky sa vliepajú kocky plechu ktoré ich prekryjú + oni su spravené aj na miesta kde vyhadzováky nie sú ale tam som ich v záujme šetrenie času samo nedal , vrchná pravá časť gondoly je trochu vmáčknutá do vnútra a nepodarilo sa mi ju nijako zrovnat tak to musím tmeliť , skúšal som cvične osadit motory a budú pri tom vyžadovať trochu akrobatických chvatov - je to trochu nedomyslené ale nejako sa to snáď podarí ...
Já ty obdélníky kompletně zalepil Tamiya lepenkou. Lepty Eda vydal až později. Co se týče motorů a jejich krytů, tak ty jsou udělaný tak, aby se to celý slepilo v otevřený poloze. V případě, že se rozhodneš jako já, postavit Fw 189 se zavřenejma motorama, tak se připrav na pořádný maso. Vůbec to nepasuje a pant nahoře je tak z T-34 v pětatřicetině. Vejfuky odbruš a vyvrtej a nahraď plastovou trubičkou. Ty motorový kryty na tom nejsou tvarově nic moc. Připravuju pro AML zcela nový motorový kryty, pro případ, že to budeš chtít udělat zavřený.
tie kryty som už primeriaval a fakt nesedia , tak ich spravím otvorené , v leptoch su aj nové kryty ale použijem len vnutorný lem ktorý nalepím na plastový kryt - kvôli pevnosti spoju - mam obavu že komplet plechové kryty budú náchylne na odpadnutie pri každom ťuku ....
Lubo nějak tomu chybí 2.motory ? a celkově je to nějaké malé. Ty víš kam tím mířím . Jinak je to zatím fajnové a jsem zvědav na ty odkryté motory. Tak ať ti to jde pohodově dál.