Marek Bukovinsky píše:Človeče nestraš!Ja len dúfam,že si tam niečo napísal-snáď tam niekto spíkuje.Ja viem,že mne to stálo zato,risknúť 18-éčiek a mať niečo,čo sa vidí málokde.Držím palce,aby ti to došlo.Prípadné reklamácie neuznávam.Batyskaf píše:
Odeslat od Batyskaf v Pon Lis 28, 2011 6:23 pm
Marek Bukovinsky napsal:Pokiaľ vieš,koľko im máš poslať aj s poštovným,zabal to do bublinkatej obálky,vlož prázdne cd(aby tam bolo niečo na omak) a pošli.Ja som tak posielal do Francúzska,a došli mi deckle bez problémov.Oni síce mali pay pal,ale po francúzsky neviem ani ˇf.
Pred čtrnácti dny jsem Tě poslechl,tak uvidíme,prozatím nic
Pavel M píše:Tak koukám, že polák už je nemá, v tom by mohl bejt problém. Ještě můžeš zkusit napsat přímo výrobci na info@had.hu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; . Kdyby to náhodou nevyšlo, tak mi napiš, jedny mám doma, tak ti je můžu naskenovat do TIFu ve vysokým rozlišení jako základ na masky.
PavelS píše:¨Jen makej, makejTa část za plechem (raketnice) je dutá? Nemaj bejt ty "trubky" skrz celou raketnici?
Honza Kopecký píše:Výzbroj prima, ale na těch křídlech je ještě co tmelit....
Peter DeSnek píše:Jardo, barva nakladaku je podle mne v kokpitovce. Coz je spatne.
Peter DeSnek píše:Jardo, barva nakladaku je podle mne v kokpitovce. Coz je spatne.
Jarda Špaček píše:Peter DeSnek píše:Jardo, barva nakladaku je podle mne v kokpitovce. Coz je spatne.
No ouplně kokpitovku to nemá (viz horní fotka), ale do zelena to je...
Marek Bukovinsky píše:Komisár má pravdu,ozaj to neprestriekneš?A tých dekálov je mi ľúto.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků