Díky i za kritiku i za kladné komentáře, tak jsem to ještě snad už naposledy přefotim. Tyto fotky jsou asi nejblíže skutečnosti. Na závěsníku jsou špatně ty schody na krajích?
Další drobný posun, šedivá je ještě trochu zesvětlená a nakonec přefoukntá základním odstínem, ale jde to blbě vyfotit. Stejně to ještě oleje ztmaví a bude to uplně o něčem jiném, než teď. A plus nafoukané podvozkové šachty žlutou základovkou z GSI interiérové sady.
Co používáš za bravy? Teda pardon jestli jsi to někde psal, ale připádá mi to stínování pořád hrozně hrubý (ve smyslu hrubosti pigmentů, nebo nenaředěný barvy). rozdíl odstínů je lepší než předtím, to jo....
být tebou, spíš bych zesvětloval, než na to foukal tmavší fleky...
Ale ty si tady v Topicu šéf, tak už mlčim a držim palce...
No používám Gunze C, ale možná, že jsem to přeředil. Příště si na to dám bacha. A vůbec se neumlouvej Honzo, ty si na to profík a jsem rád, žes mi poradil, bo jinak bych to už asi neupravoval. Ono se to doufám ještě utlumí. Je to jedna z mojich prvních plesnivic, takže aspoň budu vědět, jak příště na to.
Nefoukas moc vysokym tlakem ? Z tech par detailnich fotek mi prislo ze na par mistech byly "prefuky". Kdyz se pistoli zastavis na jednom miste a zacne to delat takovyho pavouka..
Další posun, tentokrát nafoukaná základní vrstva Olive drab. Je to mix: C136, C41, Zink chromate yellow, C304 a nakonec z toho vzešlo to ce je na fotkách. V nědeli snad pčibudou první stíny. Bohožel, na některých místech se mi už sůl oloupala, tak snad se moc nezaprasí, ta stříbrná pod ní.
Po každý vrstvě barvy doporučuju přejet povrch obyč suchým hadrem. Dostaneš tak z povrchu to drobný smetí co je u Tebe vidět. Pak i ty fotky vypadají jinak.... Celkově pak povrch udržíš mnohem čistší...
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky, zítra dám fotky vyšisování, ještě není kompletní. Honzo, ten bordel na povrchu je sůl, která přijde oloupat po kompletnim nástřiku a má simulovat odřeniny na povrchu. Na ostatni bordel si dávám bacha.