Jeee, ďakujem chalani. Honzo, čo sa týka tých liniek, nie som s nimi spokojný ale ak to budem donekonečna opravovať, tak za prerežem do vnútra To čo je na fotkách vidieť, som teraz opravil, tie fotky to ukázali lepšie ako voľným okom... Vypadá to, že by som si mal dať lekcie v rytí paneláže. Takže ďalší adebt bude možno Leo 451 v pozitíve ak si medzitým nedám niečo naozaj na oddych.
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
mne sa to paci je to fakt vidiet ze roboty si na tom nechal uz pekny kus tato kobilka si to fakt zasluzi tesim sa na vysledok a drzim palce k uspesnemu dokonceniu ta camo myslim ze je to csa agrolet co si vybral je nadherna
Ďakujem Juro. Pracoval som na nových vzperách hlavných podvozkových nôh a takisto som vyrobil zadnú časť chvosta pred zadným rotorom. Mi-1 už sedí na hlavných podvozkových nohách. Dnes skúsim prerobiť prednú.
Přílohy
Rado Sucháň 50 rokov
Vďaka. Veď som sa včera aj nabehal po meste aby som našiel vhodný materiál Je to vlastne najtenší bowden zakúpený v obchode pre funkčných modelárov, stredom ide oceľový drôt. Ale aj tak by som za najbližšie úspory mal urobiť zásoby profilov evergreen...
Rado Sucháň 50 rokov
Vrtuľník je už aj na prednej podvozkovej nohe a na pravú vzperu som prirobil stupačky. Čo som si ale dosť neskoro všimol a mrzí ma to je, že stroj mal byť viac prilepený k zemi, spodné vzpery nemali byť až tak zohnuté, nakoľko som ale prevŕtaval aj trup a vzpery sú osadené do trupu oceľovým drôtom a sekundovkou, tak náprava je prakticky nemožná, resp. hrozí zničenie celého modelu. No čo už, bude trochu vyššie nad zemou...
Přílohy
Rado Sucháň 50 rokov
Osadené drobné veci, stupačky boli síce v plechoch ale jednak boli hranaté a ich tvar som nezaznamenal na žiadnej fotke verzie A. Teraz začnem kompletovať rotory, stále čakám na nity od HGW
Přílohy
Rado Sucháň 50 rokov
Pekne pokračuješ. Len sa mi nezdá trocha to maskovanie na oknách, pouvažuj, či by nestálo zato ho opraviť, teraz je to jednoduchšie ako po finálnom nástreku. Bolo by škoda to tak nechať.
Ďakujem Peter. Pokúsim sa zjednať nápravu, tieto som vyrobil na tretí pokus a aj tak stoja za prd... Ten acetát nemá ostré hrany a ja neviem vhodne obkresliť ten správny tvar a veľkosť. Tak to ešte raz vyskúšam. Medzi časom mi došli aj šablóny od Eduardov tak budem mať na rezanie nejaké pomôcky navrch.
Rado Sucháň 50 rokov
Zkus, Rado, spis nez se to pokouset vyrezavat podle acetatu, tak narezat velmi tenke pasky z kabuki, cire casti presne olemovat (s opravdu tenkyma paskama by to melo jit dobre), vnitrky vypln maskolem nebo narezanejma ctvereckama z kabuki, mohlo by to jit vyrazne lip. Bojuj, vysledek za to stoji M.
Ďakujem Vám chalani za radu a povzbudenie. Ten Tvoj postup Martin ma ani nenapadol. Stále som sa snažil vyrezať tú masku celú. Maskol síce nemám (mal som od gunze ale po čase sa oddelil na dve zložky a letel do koša) ale teraz z úspechom používam synove farby na sklo Po zaschnutí idú pekne zlúpnuť, dobre držia, je toho veľa a navyše si môžem vybrať aj farbu
Rado Sucháň 50 rokov