Matyáš Sedlák píše:Díky všem !!!!! K finálu se blížím závratnou rychlostí... Všechno dělám tak jak jsem odkoukal zde na foru... Neporadíte mi co s tou kabinkou, jak ji zcvaknout ?
Jakub Vilingr píše:Matyáš Sedlák píše:Díky všem !!!!! K finálu se blížím závratnou rychlostí... Všechno dělám tak jak jsem odkoukal zde na foru... Neporadíte mi co s tou kabinkou, jak ji zcvaknout ?
Jako myslíš aby byla při otevření zvenčí zároveň s trupem? Pokud ti jde o tohle, tak to jsem řešil nedávno u čtvrtkovýho Fokouše od Gawy - navrtal jsem zespodu v místě předního rámu odsuvné části překrytu dirku a tam vlepil měděnej drátek (na obou stranách samozřejmě). Pak jsem provrtal trup v místě, kde budu chtít mít tu kabinu otevřenou (zmáčklou) a do těch direk jsem vtlačil dopředu připravenej odsuvnej díl překrytu. Když to šlo v čtvrtce, tak nevidim problém, proč by to nešlo ve dvaatřicítce Matyáši
Matyáš Sedlák píše:jo, o to mi šlo - psal jsem to na začátku této serie fotek - toto řešení mne napadlo, jen se mi zdálo, že napětí v překrytu to přerve (vylomí plastik)... zkoušel jsem překryt naříznout v místě, kde v reálu, ale je blbá práce
tak to jdu zkusit....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 170 návštevníků