JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech píše:To: Pavel S.
Zkousel jsem odpovedet na citovat a nejako to neposlalo zpravu. Ja jsem ten kryt otevrel a udelal pod nim novou schranku pro kabelaz a je to videt na strance 5 je to tam cele rozhocene.
Jinak jsem se chtel optat , nemas modely na Swapey? Moc krasne prace hlavne ta F-16 je moc krasna!!!! Gratuluji suprova prace.
To: Zdenek Fabik, Dekuji take, ale jeste me ceka plno prace,jen verim ze to nekomu pomuze treba take pracuje na F-15.
Painkiller píše:John Vojtech píše:To: Pavel S.
Zkousel jsem odpovedet na citovat a nejako to neposlalo zpravu. Ja jsem ten kryt otevrel a udelal pod nim novou schranku pro kabelaz a je to videt na strance 5 je to tam cele rozhocene.
Jinak jsem se chtel optat , nemas modely na Swapey? Moc krasne prace hlavne ta F-16 je moc krasna!!!! Gratuluji suprova prace.
To: Zdenek Fabik, Dekuji take, ale jeste me ceka plno prace,jen verim ze to nekomu pomuze treba take pracuje na F-15.
A safra, tady nekdo odhalil moji druhou identituDíky, snad jednou dosahnu tvych schopnosti - zacal jsem loni po desetilete pauze, tak to dohanim kazdou volnou chvilku - kazdopádne jsou to takovehle stavby co me zenou kupredu. Keep up good work!
Ondřej Nadrchal píše:Naaaadhera![]()
![]()
To je teda opravdu maso. Super inspirace. Muzu se Johne zeptat na tvuj zpusob zaskrabavani ?? Dolestujes to pak rucne ?
Fidoo píše:krásná práce, johny. Z jakých publikací na F-15 prosím vycházíš?
John Vojtech píše:Ondřej Nadrchal píše:Naaaadhera![]()
![]()
To je teda opravdu maso. Super inspirace. Muzu se Johne zeptat na tvuj zpusob zaskrabavani ?? Dolestujes to pak rucne ?
Tak, abych pravdu rekl, moc zkusenosti stim nemam:) Ja jsem totiz nikdy nic predtim poradne nezaskrabaval, jen male casti na letadle. Ale, neni se ceho bat, je to legrace a pekna prace, docela me to bavilo a jak na to ze? Mam doktorsky skalpel 15 dokonce z Cech od jednoho pana modelare doctora:) A obryji model zacistim a onytuji a pak zaskrabavam a zase onytuji.
So nyty jdou poprve a pote se scrabe podle toho jak to chces mit a kde. Co pouzivam je jemny pilnicek, ruzne smirglove tycinky, houbicky a pote rucne take mam rucni pistolovou vrtacku vypada to jako tuzka a tou bafuji a jeste plastic zalestuji. Doopravdy to je legrace, a pokud si najdes netodu tak to jde jak po masle. Pokud ma nekdo lepsi metodu rad bych o necem vedel, vim ze Petr Dousek vi jak na to odborne tak mu napsi email nebo pan Sebesta ty zajiste zaskrabale uz plno modelu. Snad jsem pomohl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 191 návštevníků