Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

F-15C EAGLE with LD

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 506 • Stránka 5 z 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34
  • Odpovědět s citací

Re: F-15C EAGLE with LD

Příspěvekod John Vojtech » 30 zář 2008, 08:53

A tu jeste do tretice trochu z konstrukce kanonu.
Přílohy
Top Cover.jpg
G Covers.jpg
Gun Case 1.jpg
Gun.jpg
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Fabík » 30 zář 2008, 09:09

pěkné, pěkné, detaily jsou super =D> :P těším se na další pokračování
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Zdeněk Fabík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 30 zář 2008, 09:22

To: Pavel S.

Zkousel jsem odpovedet na citovat a nejako to neposlalo zpravu. Ja jsem ten kryt otevrel a udelal pod nim novou schranku pro kabelaz a je to videt na strance 5 je to tam cele rozhocene.
Jinak jsem se chtel optat , nemas modely na Swapey? Moc krasne prace hlavne ta F-16 je moc krasna!!!! Gratuluji suprova prace.

To: Zdenek Fabik, Dekuji take, ale jeste me ceka plno prace,jen verim ze to nekomu pomuze treba take pracuje na F-15.
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KLingO » 30 zář 2008, 09:29

Zdravim a drzim palce v dalsom postupe

cistota prace a cit pre detail su uchvacujuce a pre mna inspiraciou =D>
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
KLingO

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 30 zář 2008, 09:53

John Vojtech píše:To: Pavel S.

Zkousel jsem odpovedet na citovat a nejako to neposlalo zpravu. Ja jsem ten kryt otevrel a udelal pod nim novou schranku pro kabelaz a je to videt na strance 5 je to tam cele rozhocene.
Jinak jsem se chtel optat , nemas modely na Swapey? Moc krasne prace hlavne ta F-16 je moc krasna!!!! Gratuluji suprova prace.

To: Zdenek Fabik, Dekuji take, ale jeste me ceka plno prace,jen verim ze to nekomu pomuze treba take pracuje na F-15.

A safra, tady nekdo odhalil moji druhou identitu :-D Díky, snad jednou dosahnu tvych schopnosti - zacal jsem loni po desetilete pauze, tak to dohanim kazdou volnou chvilku - kazdopádne jsou to takovehle stavby co me zenou kupredu. Keep up good work! ;-I
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Juriga Tomáš » 30 zář 2008, 10:08

John, je to uzasne, kvalita detailov a rychlost stavby - klobuk domu.
Juriga Tomáš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 30 zář 2008, 10:30

Naaaadhera :P :P :P To je teda opravdu maso. Super inspirace. Muzu se Johne zeptat na tvuj zpusob zaskrabavani ?? Dolestujes to pak rucne ?
Dokončeno:555.0153 KHKD, 477.043 ČSD, Z1.39456 KHKD
Na stole: 477.004 ČSD
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán ´Fidoo´ Lášek » 30 zář 2008, 13:00

krásná práce, johny. Z jakých publikací na F-15 prosím vycházíš?
http://www.stepanlasek.cz

http://500px.com/Stepan_Lasek
Štěpán ´Fidoo´ Lášek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Mižák » 30 zář 2008, 13:30

Je to nádhera John :P Už sa teším ,keď to bude celé hotové svietiť a tak ,bude to určite paráda [-o<
Martin Mižák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod dan.vocu » 30 zář 2008, 13:44

Tak nějak nevím, jestli to jsou fotky ze stavby modelu nebo fotky z nějaké "nové DACO publikace" na F-15 :lol:
Je to nádherná práce Johne, smekám klobouk =D> =D> =D>
Dan Vocu
KPM Prosek Panthers
dan.vocu

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ivan Rohaľ » 30 zář 2008, 18:56

Tak sme sa konečne dočkali pokračovania.

ZA VŠETKÝCH ĎAKUJEM.
KPM Black Sheeps Bardejov

Ivan Rohaľ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 01 říj 2008, 06:23

Painkiller píše:
John Vojtech píše:To: Pavel S.

A safra, tady nekdo odhalil moji druhou identitu :-D Díky, snad jednou dosahnu tvych schopnosti - zacal jsem loni po desetilete pauze, tak to dohanim kazdou volnou chvilku - kazdopádne jsou to takovehle stavby co me zenou kupredu. Keep up good work! ;-I

Jee, tak to se moc omlouvam, ja jsem to nechtel odhalit, to udelalo to letadlo protoze je suprove tak na jmeno se zapomenout neda:) jeste jednou moc pekna prace a so sorry!
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 01 říj 2008, 06:34

Ondřej Nadrchal píše:Naaaadhera :P :P :P To je teda opravdu maso. Super inspirace. Muzu se Johne zeptat na tvuj zpusob zaskrabavani ?? Dolestujes to pak rucne ?

Tak, abych pravdu rekl, moc zkusenosti stim nemam:) Ja jsem totiz nikdy nic predtim poradne nezaskrabaval, jen male casti na letadle. Ale, neni se ceho bat, je to legrace a pekna prace, docela me to bavilo a jak na to ze? Mam doktorsky skalpel 15 dokonce z Cech od jednoho pana modelare doctora:) A obryji model zacistim a onytuji a pak zaskrabavam a zase onytuji.
So nyty jdou poprve a pote se scrabe podle toho jak to chces mit a kde. Co pouzivam je jemny pilnicek, ruzne smirglove tycinky, houbicky a pote rucne take mam rucni pistolovou vrtacku vypada to jako tuzka a tou bafuji a jeste plastic zalestuji. Doopravdy to je legrace, a pokud si najdes netodu tak to jde jak po masle. Pokud ma nekdo lepsi metodu rad bych o necem vedel, vim ze Petr Dousek vi jak na to odborne tak mu napsi email nebo pan Sebesta ty zajiste zaskrabale uz plno modelu. Snad jsem pomohl.
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 01 říj 2008, 06:44

Fidoo píše:krásná práce, johny. Z jakých publikací na F-15 prosím vycházíš?

Na F-15 je toho stransne moc, internet, publikace, magaziny a a plno fotek od pratel. F-15 Walk Around, In action, Jake Melany F-15, Daco bude nebo uz je ,Werlinden ,ale ta je stara, Ruzne details Close up na F-15 co jsem ztahoval po internetu service to je ze zaplatis a muzes si ztahnout refernce. Je toho doopravdy plno>>>>
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 01 říj 2008, 10:16

John Vojtech píše:
Ondřej Nadrchal píše:Naaaadhera :P :P :P To je teda opravdu maso. Super inspirace. Muzu se Johne zeptat na tvuj zpusob zaskrabavani ?? Dolestujes to pak rucne ?

Tak, abych pravdu rekl, moc zkusenosti stim nemam:) Ja jsem totiz nikdy nic predtim poradne nezaskrabaval, jen male casti na letadle. Ale, neni se ceho bat, je to legrace a pekna prace, docela me to bavilo a jak na to ze? Mam doktorsky skalpel 15 dokonce z Cech od jednoho pana modelare doctora:) A obryji model zacistim a onytuji a pak zaskrabavam a zase onytuji.
So nyty jdou poprve a pote se scrabe podle toho jak to chces mit a kde. Co pouzivam je jemny pilnicek, ruzne smirglove tycinky, houbicky a pote rucne take mam rucni pistolovou vrtacku vypada to jako tuzka a tou bafuji a jeste plastic zalestuji. Doopravdy to je legrace, a pokud si najdes netodu tak to jde jak po masle. Pokud ma nekdo lepsi metodu rad bych o necem vedel, vim ze Petr Dousek vi jak na to odborne tak mu napsi email nebo pan Sebesta ty zajiste zaskrabale uz plno modelu. Snad jsem pomohl.

Dik za popis. Zatim se tim zabyvam jen teoreticky a sbiram zkusenosti a postupy ruznych modelaru. Zjistuji, ze to vicemene delaji vsichni stejne :-D Snad mi to pujde jednou stejne dobre :P
Dokončeno:555.0153 KHKD, 477.043 ČSD, Z1.39456 KHKD
Na stole: 477.004 ČSD
Ondřej Nadrchal

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 506 • Stránka 5 z 34 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34

Zpět na Rozestavěno