Prošel jsem HOOODNĚ obrázků - nechtěl jsem si úplně přímo všechno vymýšlet, takže jen pro info napíši toto:
Prostor horního FLIRu je černý a jsou tam nějaké vertikální výztuhy:
Prostor spodního FLIRu je bílý a taky tam jsou výztuhy:
Tak jsem to trochu volištoval, vopívchal nýtama - zde je lidová tvořivost na místě, bo už číňan při výrobě udělal ten prostor úplně jinak, než je na letadle, ale tohleto předělávat fakt nebudu, takže jsem jen použil stávající a trochu dodělal. A i když nejsem zrovna příznivcem tahání drátů jen tak nazdařbůh (pro efekt), tak jsem pár drátků přidělal...
PS: tady na těch obrázcích díky rozlišení foťáku a fotek se na mřížce tvoří různé moaré efekty, takže to mnohdy vypadá divně...
Spodek:
Vršek:
Z obrázků vyplývá, že ta mřížka je jakoby na povrchu ledatla - není vnořená dovnitř (splývá s povrchem). Nebylo možno ji přilepit zevnitř (tak jako spodní), tak jsem ji nalepil na horní díl těch zubů pod překrytem a ten pak obrátil a nalepil na horní půlku trupu. Snad jasný
PS: tak v tomto případě bylo potřeba postupovat opatrně a dávat tam toho lepidla tak akorát, protože kdyby ho bylo moc, tak se vyleje/vsákne do mřížky a "A JE TO"!
Během chvilkové nepozornosti se mi nějak záhadně podařilo vylít (chápej: já jsem vylil svojí blbostí) rychlej sekunďák na stůl a slepil všechno. Hned. Včetně návodu, prstů, hadrů a všeho okolo - takže odteď to stavím NASLEPO bez návodu!
PS: jsem nevěděl (už vím), jak sekunďák hřeje, když schne...