Jsem členem SPL Liberec

Szwarc.Robert píše:Jirko v pohodě, taky se rád něco dozvím![]()
Co se stavby týče, tak jsem slepil poloviny křídel a VOP. Vše jsem si na sucho zkusil složit. Jsem spokojený, pěkně vše sedí.
Martin Černý 'Černoch' píše:Robe, zkoušel jsi už koncáky? U devítky když se slepilo křídlo a pak dávali koncáky tak byly vyžší než křídlo a bylo potřeba brousit. Jak je na tom nová jednička?
YETTY píše:Že by se Eduardi snažili znázornit přeplátování spoje??Velmi dobře.
Konečně debata jak má být.Super stavba.Robe jak tam jdou Ty klapky?? Těch se vždycky bojím,tak je nedělám.
Jirka Brzobohatý píše:Ještě upřesním. První objednávka na Spity z 6/36 byla na 310 kusů, seriály K9787 až L1096 (sem patří např to kamo B z Tamiye, výrobní číslo 118). Druhá byla z 7/38 na 200 strojů, série N3023 až N 3299. Ten N3200 (Tamiya kamo C má výrobní číslo 441 a má tedy doloženo ruční zatahovaní- tímto se neguje moje předchozí info o změně od 175 kusu). Ten, co staví Richard je z objednavkyv z 4/39 na dalších 200 strojů, seriály P9305 až P9584. Ta P9443 je výrobní číslo 606.
Sorry Roberte za plevelení vlákna, dávej radši fotky ze stavby a neřeš to
Lukáš Loučka píše:Robe, dobrá práce.Ale kde to vázne? Už jsem čekal že touhle dobou budeš mít hrubou stavbu hotovou.
![]()
zatím to vypadá na stejnou pohodovku jako je IX.
Martin Černý 'Černoch' píše:Díky Robe - z tvé fotky vidí mé stařecké oči nestejnou spáru, na můj vkus možná i trochu širší. Radši si koncáky napasuji a přilepím ke spodnímu dílu křídla před slepením celého křídla. Budu mít jistotu stejné spáry jako paneláž a nebudu na to muset sahat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 164 návštevníků