Koukám, že bys měl Laco dostat nejen ocenění za perfektní model, ale i zvláštní ocenění za statečnost . Pereš se s tím bravurně, nevzdáváš to a i když se ti se..e všechno ostatní - odloupnutý plechy a teď i kompresor - tak to nevzdáváš . Klobouk dolů. Hlavně se nestresuj, určitě čmeldu v klidu dodělej, držím všechny palce
Smekám... kdyby se něco podobného stalo mně, tak bych nejspíš model rozmlátil a já strávil buď nějaký čas v lihu nebo ve špitále... Držím palce, aby se Ti podařilo tohoto krasavce dokončit...
Chlapi,dakujem za povzbudenia,fakt pomohli Nezvyknem sa stresovat pre taketo veci,ak sa nieco nevydari tak to opravim a je to,ale v poslednej dobe toho bolo na mna trosku vela. Rozmyslal som nad tym co ste mi pisali a musim uznat ,ze to je fakt rozumne a rozvazne,do Telfordu pojdem,na stretnutia sa hrozne tesim,ale modely zostanu doma,sutazit nebudem,len relaxovat a kupovat(ziletkove pilky ) Trosku to necham ulezat (den,dva ) a potom to opravim a dokoncim Takze dakujem za rady a z vdacnosti vam pripravim dalsiu plechovu stavbu po Vianociach Tak zajtra hura do Telfordu
Tak toto sú infarktové stavy, keď je niekoľkotýždňová či niekoľkomesačná práca zrazu v prdeli. Teba to však predýchať a pustiť sa do rekonštrukcie. Ale tá energia, ktorú pri tomto človek stratí dokáže človeka na čas poriadne znechutiť. Dobre to poznám. Držím palce, pôjde to. A ten kompresor len potvrdzuje ľudové príslovie o nešťastí, ktoré nikdy nechodí samo, prípadne novodobejšie Murphyho zákony.
Laco, už jsem se vrátil a doufám, že to už přešlo! Není možné, aby se Tě to tak drželo!
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Som rad Ondro ,ze si stastne dorazil domov a som rad ,ze sme sa znova stretli. Myslim,ze to uz preslo,aj to prechladenie polavilo ,ale v sobotu vecer som ledva dorazil domov,ale uz je to OK.
Noo, super, já věděl, že to nebude nafurt... Tak ti přeju další fajný postup, už se těším
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Mezitím jsem si vytřel klávesnici a držím Ti palce k dokončení. vím, jak to na*ere, když se takřka v závěru stane něco podobného. Stala se mi jedna nehoda nedávno(dokonce menšího rozsahu) a model jsem nechal vyhnít 3 měsíce, než jsem to opravil a model dokončil. Tak hodně zdaru