Á, tak Aleutygr je takřka hotov a i s krytkou na výfucích. Málo kdo si s tímto detailem láme hlavu. Já to na dvaasedmě nedělal. Budeš Mílo dělat na křídlech ty závěsy pro antény? V tomto měřítku by to šlo...
Miloslav píše:Arně se snažím naít fotku, kde jsou vidět izolátory.
Kukni na TOTO video. Asi od první třetiny, kde odjíždí The Little Virgin jsou ty izolátory vidět. To je bratr ve zbrani tvého Texasana. To bude tedy nejpřesnější Nebo kukni na Miss Almu. Ta je má trochu blíže křídla...
A ještě Aleuťan, tudíž na současnou mašinu, kterou máš takřka hotovou blíže ke zkutečnosti. Z mého pohledu je tohle častější umístění. Před časem jsem tomu dal více času a našel jsem spíše toto, bližší umístění...
Nemá někdo fotku na Kittyhawk Mk.III (P-40K-15-CU) FR474 GA-Jinx od 112.sq ??? Pro představu přikládám i bokorys. Ale neberte ho úplně vážně, verze letounu na něm je špatně.
Rád bych tuhle mašinu spáchal. Mám i dost jasnou představu o podobě toho stroje, ale vše pouze podle písemných podkladů. Rád bych foto abych si byl jistější. Za případnou radu předem děkuji.
No hádat se nebudu. Jen podle podkladů, které jsem dohledal se mělo jednat o blok letounů P-40K-15-CU. Ale pouze pracuju s informací, kterou jsem našel. O té krytce vím. Vycházím z předpokladu, že mašina FR474 byla v podstatě shodná se strojem FR472 (přikládám foto).
Ahoj. Fotku bohužel nemám, ani v publikacích jsem na ni nenarazil. Možná jsem ji jen přehlédl. Vypadá to, ale na dlouhý Káčko. Takže, jak píše Míla, to samý, jak M a N, jen bez prforovaného deklu za vrtulí. Ještě zkusím zabádat. Jinak se budeme těšit na proces. Jaký to bude měřítko?