no si ma presvedčil, počkám teda na tú sadu alebo samotnú farbu, ešte to nemajú ani v armory ani na hobbycolors, tam maju teraz tušim dovolenku, si teda počkám dík moc
Robim hlavne ruske lietadla v mierke 1:72 z amerikancov jedine B-52 a SR-71
Ja sa obávam,že sa budú čoraz viac špecializovať na ten akryl,tie sa dajú aj omnoho ťahšie zohnať,si to videl David na Plast.zime,tí maďari čo som u nich kupoval mali akrylky všetky a sintetyku jednu.
ale ked mne sa tak dobre pracuje s tymi sintetykami a uz ich mam aj tak vsetky kupene na Flankera ja skusim napisat mail Akanovcom a zistim ci sa budu robit aj v sintetyke
no ja mam radšej akryl, robí sa mi s tým lepšie. ja si radšej počkám na nejakého dodávateľa, z akan to bude asi ťažšie, nie je tam nejaké možnosť platit cez paypal, chýba tam angličtina, no neviem.... beriem odtialto a max spokojnosť http://www.hobbycolours.com/index.php?c ... f1f198fe11
No díval som sa na sintetyky 2,5 eur za fľaštičku chvala bohu teda. Inak túto staránku vôbec nepoznám čo sú to zač nejaký rusáci či kto. Aza ako dlho ti to asi dojde ked to objednáš ?
no tuším mi to chodí z estónska... alebo arménska... či odkial, teraz si fakt nespomeniem.... po objednaní, ak je to na sklade tak to mám do týždňa, maximálna spokojnosť, akany teraz beriem len od nich, poprípade ešte www.dukmodell.com
tak nech sa nam to tu trosku pohne, ja som nastupil do nekonecneho kolotaca surf-tmelenie , uz asi po , neviem to zratat najhorsie je to , ze aj ked to stale opravujem, vobec to nevyzera lepsie a jak ste na tom ostatok?
no mne sa cakat nechce, fuknem to s Gunze-C ktore odporuca Hasegawa inak na tej stranke Hobbycolours.com uz maju set na Su-27SM , ale na Su-33 este nie je