Ano,mas pravdu.Niesu tam ziadne.Vies,ked postavis 17 mezkov tak stratis prehlad A zaobisiel som sa aj bez rezin vyfukov.Niesom si isty ci nadrze pre K-cko niesu identicke ako pre G-cka,pisem z hlavy.A ten spodok trupu v navode je samozrejme blbost,je to trup,nie kridlo.Model som staval este v case ked ho nemal Eduard v ponuke,tak som si vsetko musel robit sam.To seriove cislo mi niekto slubil vyrobit a slovo nedodrzal,preto som stavbu uzemnil na rok.V Eduadej stavebnici su W.Nr.2x,tak som jedno recikloval od kamosa.Spravne ma byt len na lavej strane.Nezabudni este na kameru v lavom kridle.Ja som si to vsimol az pocas stavby,tak je tam(:) A este moj model odspodu.Model je tusim niekde v Galerke
Kombinacia 75/82 je kombinacia svetlych farieb co ja povazujem za nezmysel.Spravne ma byt tmava/svetla.Ano,priklonil som sa k 74/75.V Luftwaffe Gallery je kombinacia 75+tm.zelena+81/82 na smerovke.
Přílohy
Naposledy upravil Jozeff66 dne 08 led 2024, 16:52, celkově upraveno 1
Pokus o vymaskování tím co bylo po ruce - akorát na té stretch folii drží papírová páska docela fest
Hady z UHU patafixu zkusím použít i na kamufláže u "E" - přechod mezi barvami do 1mm by v 1/48 nemusel vadit a neměl by ani vzniknout schůdek mezi barvami, jako při použití pásky, který je pak třeba brousit aby nevylezl po nanesení obtisků nebo washe
Teď ještě doopravit stínování černým a bílým finishingem a pak už ta RLM79
To byl dotaz do "pléna" proto to množné číslo... Ikdyž poslední dobou jsme tu asi sami...
U uzlíku mám problém beze zbytku odstranit ten přebytečný konec a lepidlo zase v tom místě může změnit vlastnosti toho lanka a pak to vypadá blbě... Ale zatím mi vždy vyšel lépe ten uzlík....
Staci len raz previazat aby sa to uchytilo.Netreba uzol poistovat,ta nit tolko podrzi.Potom len lokalne zakvapnut sekundakom,saci minimum.Prebytocny koniec uchop pinzetou,miene napni a zbytok co najtesnejsie odrez ziletkou.Ta sa mi osvedcila najlepsie.Zatial nikdy sa mi nepodarilo antenu urezat.Asi vsetko do casu PS: Sami so sunabim.Furt lepsie nez ticho.Ja tu momentalne niesom,riesim old resty od spojencov