Ne že za nic nestojí jen je s nima víc práce. Co se týče toho dreamu tak tyhle lepty plus ty na 48 sou strašnej děs, mi to přijde jak z doby temna nebo jako kdyby ten co je dělal nebyl schopnej udělat normální detail. je to všechno totiž děsně rozplizlý a nevýrazný. a nepochopim že boční přisávání na sacácích má performaci a mřížky vevnitř ne. radši nebrat. Eda je v tomhle mnohem lepší.
ja mám tie kováky a som spokojný, sa mi zdajú také jemnejšie ako od edu... mrižka vnútra sacákov je si myslím dobrá, vzhľadom na mierku nie je čo riešiť ale každému vyhovuje niečo iné samozrejme. ja použijem len exteriérovú časť tých kovákov, interier mám z inej sady
Robim hlavne ruske lietadla v mierke 1:72 z amerikancov jedine B-52 a SR-71
hm, mne sa ta 64-ka nejak nepaci, nejako mi nepasuje medzi ostatne odtiene na su-33 od Akan a nechces davat iba 2 odtiene na vrch, ze? lebo tak som to pochopil z tvojho prispevku , ze 08-cku das na spodne plochy a na vrch iba dve
no 08 je aj na vrchu. Aj foto čo tu boli dané a aj čo som našiel to naznačujú.... aj muál od hasegawy to naznačuje... len sa mi viac realisticke zdalo použiť akan ako originál podľa manuálu. A máš pravdu, ani mne sa ten odtien -64 nepozdáva, ale vypadá to tak, že ten je správny a s pánom Akanom sa hádať nejdem
jasné skúsim, ale najprv dokončím mig-25 a potom su-33, keby som mal farby tak su-33 ide prvé práve ta kombinácia farieb mi dala zabrať, nevedel som ktorú zvoliť, myslím že táto bude dobrá...
hm, a ty si si ich volil podla vzorkovnika? nevidel si ich nazivo? pretoze ja som zo zaciatku tak isto volil odtiene zo vzorkovnika akan a ked prisli tak mi nic nesedelo preto som ich objednal vsetky na flankera
vzorkovník a plus to čo si tu použil ty, aj tak som mal problém to dať nejako dokopy, ale podľa fotiek sa mi zdá že tá -64 by mala byť správna.... A si myslím že Akan má lepšie zdroje, je to namiešané podľa originál farieb... Tu len niečo dedukujeme podľa fotiek fotených za rôznych podmienok s rôznym olietaním.... No neviem, uvidím, skúsim to niekam fuknut a potom sa uvidí
mas tie farby uz doma? ak nie tak ja ich mam, ak sa cez vikend trosku ochladi tak to skusim fuknut a hodim ti sem foto, ale az ked sa trosku schladi lebo v tomto pekle si nevladzem ani lahnut
tak som vynural tie farby Akan na novu camo Su-33 akan ich vydal ako novinku, bohuzial su zatial iba ako akrylove a su to odtiene 73163 73164 73165 su dodavane v sade http://akan.ru/index.php?page=shop.prod ... t&Itemid=2