Lacko, tak Ti prajem stastny let do Brna, a pozor na tresku ...keby si sa tak objavil i na PZ Blava, tak to by som bol velmi rad, i ked viem, ze je to asi nerealne ...
Říkal jsem to v Kopřivnici, že je to na živo hezčí než na fotkách. Autor skromně pronesl, že příště by to bylo ještě lepší. Co se mě týká, jedna z nejlepších scratch stavbách tady na foru.
Laco, jsem rád, že jsme sespolu v Kopřivnici potkali a snad se ti i muzeum líbilo. Byli jste s klukama i v expozici Emila a Dany Zátopkové???
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Naprosto nechápu nic co tady vidím , podobné dílo jsem viděl jedině kdysi dávno v Moravanu, ale bylo to 1:1 a lil se do toho letecký benzín, ale ten tam Laco jistě stříkačkou taky ještě dodá , toto je elitní první liga (ne)plastikového modelářství
Dakujem chlapi Bolo mi ctou a potesenim stretnut sa s tolkymi kolegami a trufam si povedat priatelmi z fora,ktorych som doteraz nazivo nevidel a pokecat si s nimi.Ak som niekomu venoval menej casu tak sa ospravedlnujem,ale moj program bol tak nabity,ze som nestihal ani jedlo. Dakujem !!!
Jsme rádi, že jsi dobře dorazil k nám i zpět Laco!! Čmelák byla neskutečná nádhera, mohl jsem na něc oči nechat a jsem rád že jsme zase pokecali. Doufám že zase někdy, někde.
Jsem moc rád, že jsem si včera mohl tohle Dílo prohlédnout naživo a navíc ještě pěkně "bez kabátku"- opravdu neskutečně filigránská práce. Držím palce, ať to dobře dopadne
Petr Schickl, prostý lepič... člen štětečkové galaxie č.50