Člověk se chvilku odmlčí a tady to tak sviští Vojto, ten povrch vypadá náramně. A Mílo, to otlučení tomu fakt sluší... Já jsem chvilku vypadl z tempa, ale zato jsem rozvrtal ještě krátký Káčko. Bude to SAAF
Nojo. Podkuřovači z práglu To víte kluci, že by to nebyl problém. Nápis jsem nevyhodil a tak by to bylo jen o objednání stolů. Spousty stolů Jen jestli nějaký ModelBrno bude. Máme ale v plánu jinej SIG. Nechci zatím prozrazovat, protože v tomto tématu nejsem schopen čelit otázkám (jinými slovy, vím o tom houno) a tak se musím nejdříve opřít o autority, kteří SIG podpoří vědomostma a já pak můžu zplodit stavbu tady na fóru, ze které - počítám vyroste ještě rozsáhlejší SIG než o P-40. Abych alespoň naznačil, tak můžu říct, že Míla má už i co do letošního roku splněno Tedy, proč by nemohli vzniknout SIGy dva ... no nepředbíhejme
Tak jdu i do P-40B Trumpeta + CMK kokpit, HGW pásy a Barracuda kola. Kamufláž ještě rozmyslím, jsou dvě možnosti. 1. Afrika 2. Greg Pappy Boyington - Čína nebo jinej z Číny