sunabi píše:Kdyžtak nějaké info k tomu vedení hadic jsem poslal do SZ snad to trochu pomůže
Mna by zaujimalo, k comu je toto dobre? To je take tazke dat to info verejne do vlakna, nech z toho maju osoh aj iny modelari? Chapem, ked clovek posiela nejake pdf, alebo fotku z cerstvo vydanej knihy aby sa to nesirilo hned verejne, ale taketo vseobecne info .... to mi hlava nebere. Ked uz, tak aspon zdroj kde sa to da najst. Ked takto bude odpovedat kazdy, tak tu budu len same otazky a odpovede v style mas to v SZ - toto ma vytaca do nepricetnosti tento styl odpovedi.
Poslal jsem akorát tento výřez z jedné starší publikace a u toho druhého obrázku se mi nepovedlo už najít zdroj ani odkaz a nejsem si úplně jistý jak je to s autorskými právy, asi jsem měl spíš napsat, že posílám obrázky, moje chyba, nebylo to myšleno nijak zle
Tak na chvilku som mal tento tyzden cas. Farba ma bavi viac ako nitovanie ale aspon som spravil special nitovanie na spodny panel Spiralu nikto nerobi v tomto tvare tak rucne pomocov pasky Hobby2000 0,5mm. Tome dik za foto ulozene
Tych miest je viac Tome Napr tento panel na spodku kridla.Foto je z G10 a celkom ma prekvapilo nitovanie a aj dve pristupove krytky ktore som na mne dostupnych vykresoch nevidel tak neviem ci ich dorabat Na inej foto nie su
Přílohy
G6?
Naposledy upravil reserve_22 dne 10 srp 2023, 19:29, celkově upraveno 1