CHlapi ještě potřebuji vyřešit zadní střeliště starší typ.Jak to bylo kolem těch hlavní, celé zaplachtované nebo tam byla nějaká světla jak to má revell? Dík
misak58 píše:arthur1966 píše:Knock Out Drooper robil v dávnoveku Revell (ešte zo starých, pravekých foriem). Len obtisky nové. No nové...kupoval som ho niekedy v r. 93-94. Možno ho má ešte niekto v šuflíku...
Nedávno Knock Out Dropper vydala Hasegawa jako limitku. Je to můj F favorit. Je na něj docela dost fotek a hlavně ta svrchu, podle které se dá udělat přesně všechen blotching.
petr mikloš píše:CHlapi ještě potřebuji vyřešit zadní střeliště starší typ.Jak to bylo kolem těch hlavní, celé zaplachtované nebo tam byla nějaká světla jak to má revell? Dík
petr mikloš píše:Jardo a misak58 díky za fotky s toho už snad něco vyberu. Jardo gratulace k dokončení
bude i v galerii?
Michal Konečný píše:panove me to nejak od prosince nevychazi vubec s casem a stve me to.lezi.mi na stole a ceka na doryti ale dokoncit to ryti se mi nedari.
jinak jardo uzasna prace.obdivuji tvoje casove a psychicke kapacity na preryvani a jak ti to jde rychle...cim ryjes jestli se muzu zeptat?
petr mikloš píše:Tak také hlásím hotovo.Zatím jen dvě fotky aby jste věděli že nekecám . Jak toho nafotím více tak bude i v galerii.
Uživatelé procházející toto fórum: Jakub Vilingr a 10 návštevníků