Michale povedl se ti. Jen se zeptám co používáš za barvy,přijde mě že máš dost vrstvu.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Snad zakladateli vlákna nebude vadit můj příspěvek - prosím všechny invazology o pomoc, zda náhodou někdo nemáte navíc v 1/72 obtisk č. 12 ze stavebnice Eduard kat. č. 70121 na stroj níže (sestřely pod kabinou). Povedlo se mi ho při aplikaci nějak srolovat či přeložit a díky platnosti Murphyho zákonu nejde ničím z mých domácích zásob nahradit. Oloupaný lak nebo co to je na křídelních kokardách (staré neloupací obtisky) snad sjednotí další vrstva lesklého laku, který plánuju až po aplikaci několika (nebo možná všech) popisek a stejně tak přilepení ulomeného pravého kanónu.
Ahoj Michale, zakladateli vlákna příspěvek nevadí a pokud se Ti ještě nikdo neozval ohledně toho obtisku, ozvi se mi přes SZ. Mám a můžu poskytnout. Jinak pěkný Spit