A zase trochu postupu.... Doladil jsem přechod křídlo trup shora i zespod, vybrousil nastavené křidélka a ztenčil dvířka ostruhy. Jelikož nevím, jak vypadá dno šachty, bo nemám fotku, doplnil jsem jenom výztuhy dvířek a jenom ty které jsou na fotkách vidět.
Přílohy
doplněno chybějící rytí, ještě musím opravit rýhy, kde jsem neukočíroval rydlo
samozřejmě není doplněno nýtování
surfem jsem dosříknul pouze křídlo, přechodový plech byl zamaskovaný, tím se spoj definitivně doladil, stačilo lehce přelíznout šmirglem a protáhnout rytí
dno šachty asi zůstane holé
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Jsem si myslel, že budu dneska prášit surfem, ale.... V týdnu jsem si připravil kanony, přebrousil jsem jejich tvar, bo podle fotky mají mít ještě kuželové kryty, zalepil jsem do nich kousky jehel, napasoval do křídla a včera přišla ta chvíle zalepení kanonů. Přilepil jsem levý a ejhle pravý není a asi nebude Zmizel a najít ho nelze Dneska tedy přišel ke slovu proxxon.
Přílohy
Levý kanon přilepen, zbývá dotmelit spáru. Páska nalepená na trupu je kvůli rovnoběžnosti osy kanonu s osou trupu.
Vystrouháno, ještě navrtám ústí a zalepím kousek jehly
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)