Každopádně Batyskaf je zárukou modelařiny, sleduju usilovně - postavit si velkej vrtulník (aspoň čtvrtku) je můj zatim nesplněnej sen...
pritlouk píše:Našel jsem pár "tygřích" fotek 0815
PavelS píše:Velice zajímavej thread...![]()
Každopádně Batyskaf je zárukou modelařiny, sleduju usilovně - postavit si velkej vrtulník (aspoň čtvrtku) je můj zatim nesplněnej sen...
Jarda Špaček píše:No oni byly málokdy podvěšené 4 plus 4. Maximálně na nějakou ukázku. Většinou jen dva na vnitřních (jedno esi UB nebo B) a jeden maximálně dva Šturmy. Mluvím o běžných střelbách...
Batyskaf píše:Jarda Špaček píše:No oni byly málokdy podvěšené 4 plus 4. Maximálně na nějakou ukázku. Většinou jen dva na vnitřních (jedno esi UB nebo B) a jeden maximálně dva Šturmy. Mluvím o běžných střelbách...
V tom případě budu mít ukázkový kousek![]()
Dost by mně ale zajímalo,jaké přechody u 0815ky použít.Našel jsem spoustu fotek kamufláže RAM,kde jsou přechody plynulé a naopak i ostré.Nemá náhodou někdo nějakou fotku detailů 0815ky,kde je vidět přechody barev zblízka?
Batyskaf píše:Dost by mně ale zajímalo,jaké přechody u 0815ky použít.Našel jsem spoustu fotek kamufláže RAM,kde jsou přechody plynulé a naopak i ostré.Nemá náhodou někdo nějakou fotku detailů 0815ky,kde je vidět přechody barev zblízka?
Marek Bukovinsky píše:Pokiaľ vieš,koľko im máš poslať aj s poštovným,zabal to do bublinkatej obálky,vlož prázdne cd(aby tam bolo niečo na omak) a pošli.Ja som tak posielal do Francúzska,a došli mi deckle bez problémov.Oni síce mali pay pal,ale po francúzsky neviem ani ˇf.
Človeče nestraš!Ja len dúfam,že si tam niečo napísal-snáď tam niekto spíkuje.Ja viem,že mne to stálo zato,risknúť 18-éčiek a mať niečo,čo sa vidí málokde.Držím palce,aby ti to došlo.Prípadné reklamácie neuznávam.Batyskaf píše:
Odeslat od Batyskaf v Pon Lis 28, 2011 6:23 pm
Marek Bukovinsky napsal:Pokiaľ vieš,koľko im máš poslať aj s poštovným,zabal to do bublinkatej obálky,vlož prázdne cd(aby tam bolo niečo na omak) a pošli.Ja som tak posielal do Francúzska,a došli mi deckle bez problémov.Oni síce mali pay pal,ale po francúzsky neviem ani ˇf.
Pred čtrnácti dny jsem Tě poslechl,tak uvidíme,prozatím nic
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 156 návštevníků