Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Tak jsem odložil jednu "strašně důležitou a neodkladnou práci" a zkusil si nastříkat zelenou. Tady ta 9413 má hrozně málo zelené, tak je taková zvláštní, ale ne moc hezká. Víc se mi líbí ty s více zelenou.
Přílohy
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Zelený pole se mě nelíbí- jejich okraje jsou divný, někde ostřejší, někdy podfouklé. Podle gumy nebo papírový šablony? Osobně bych okraje přestříkal od ruky v případě že májí alespoň nějaký náznak difuzního přechodu.
Díky, ale už je pozdě. Večer jsem nevydržel a odmaskoval. Stříkaný je to podle gumy. Ono mnohdy z těch zelených polí moc nezbylo. Čeká mě ještě hodně práce...
Přílohy
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Díky za reakce. Každopádně je ta stavba někde na půli cesty, ještě zbývá spousta věcí domalovat, dostříkat nějaká pole (následné opravy), patina atd.
Snažím se co nejvíce přiblížit konkrétnímu MiGu, který vypadal dost hrozně. Asi jsme neměli v letectvu více nebo zajímavěji obitá letadla než byly tady ty kamuflované jednadvacítky po GO. A loupaly se všechny bez vyjímky. Z modelářského hlediska je trochu špatné, že se ta barva neloupala všude stejně, takže jsou i místa, kde je to absolutně netknuté a jinde úplně sloupané.