A aby ste si nemysleli že som na Spatza zabudol, tak tu sú dve informatívne fotky (fotené teraz narychlo, takže tak vyzerajú). Začal som maľovať detaily Vallejami, ešte niektoré potrebujem dotiahnuť a potom sa bude patinovať
Po dokončenom FW som si upratal stôl a následne znovu zapratal, ale tentokrát Spatzom. Takže so stavbou pokračujem ďalej. V podstate mám hotovú stavbu sedačky akurát ešte musím zopár miest začistiť, nafarbím a ešte budem musieť dorobiť uchytenie pásov. Ďalej budem pokračovať maľovaním kokpitu.
serus...ides pekne, gavčovka je namakana inač so spatzmi sa tu nejak rozbehlo v rozostavanom su 3...ja som prave striekol introš na svojom, dufam ze večer budu nejake fotky
Vďaka chlapci. Jasné že súčiastok to má veľa, to si ešte nevidel pásy
mareqq 262 píše:...ja som prave striekol introš na svojom, dufam ze večer budu nejake fotky
Je sice pekne že večer budú fotky, ale nepovedal si ktorý večer
No a sedačka je skoro hotová. Dnes aj včera som sa trošku hral s pásmi HGW a musím povedať, teda nepoviem nič len Inak sú pásy uplne super, realistickejšie som zatiaľ nevidel. Ich poskladanie síce chce veľa trpezlivosti a zručnosti, lebo poskladať všetky pracky a pretiahnuť tamade pásy je riadna robota , ale výsledok stojí naozaj za to. Akurát ich ešte trochu napatinujem, výhodou je že sa dajú normálne napúšťať washom...
mareqq 262 píše:...ja som prave striekol introš na svojom, dufam ze večer budu nejake fotky
Je sice pekne že večer budú fotky, ale nepovedal si ktorý večer
to bolo cielom...zmiasť povedal som si ze je.. na to kym na stole nebudem mat upnutu poriadnu lampu tak nic nebude. svetla mam vsade meganedostatok, lebo ked sa pozries von mojim oknom uvidis jednu velku vysoku stenu. snad tento tyzden nieco odfotim.