truhlařina pěkná jak to tu sleduju. Budeš opravovat rytí? Zatím je takový dost divoký.
rsuchan píše:Rozhodne to nerob tak ako si písal, uvedené suroviny len napúšťam do rytia jemným štetcom, resp, jemne pretriem ale ide o rýchlo prchajúce látky tak nestihnú povrch naleptať. Ak použiješ riedidlo a pretiahneš po plaste, tak Ti naruší povrch. Môžeš to vyskúšať bokom ale skús len napustiť linky paneláže.
rsuchan píše:Martin presne si odhadol, čo mi robilo najväčšie problémy. Rytie na oblých vajcových častiach. Nedrží na tom pravítko, neprilepím na ne dymo pásku... Najhoršie veci som naposledy prelial sekundovkou a skúsim preryť nanovo. Koniec koncov, pozitívne nity ešte nedorazili, budem stagnovať. Vrhnem sa na chvost, a popri tom budem dolaďovať čo sa dá...
ivo81 píše:Zdravim pani... Dufam ze pan Suchan nenahneva ze zneuzijem jeho temu... mal by som otazku ohladne rytia ... nikde som si nevsimol ze by sa to na MF riesilo ... Momentalne pracujem na MI 8cke od revell/zvezda ... model som preryl , rytie vycistil zubnou kefkou a stetcom ... a stale mi v nom ostal bordel je nejaka mozost ako tento boredel odtial dostat ? napr: prejst po ryti uchosturom namocenym v riedidle ??? za ochotu dakujem! Ivan![]()
Pekna praca drzim palce pri stavbe !!!
ivo81 píše:Zdravim pani... Dufam ze pan Suchan nenahneva ze zneuzijem jeho temu... mal by som otazku ohladne rytia ... nikde som si nevsimol ze by sa to na MF riesilo ... Momentalne pracujem na MI 8cke od revell/zvezda ... model som preryl , rytie vycistil zubnou kefkou a stetcom ... a stale mi v nom ostal bordel je nejaka mozost ako tento boredel odtial dostat ? napr: prejst po ryti uchosturom namocenym v riedidle ??? za ochotu dakujem! Ivan![]()
Pekna praca drzim palce pri stavbe !!!
Martin Černý 'Černoch' píše:Tamiya leštěnka je na to nevhodná, ta naopak zůstává v paneláži a je to spíš horší než lepší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 198 návštevníků