Kontaktní foto. Concorde stále žije, po první lehké vrstvě surfu jsem tmelil chybičky a škrábance, nejvíc je toho kolem kabiny. Přes víkend by to snad mohlo být komplet a mohl bych začít foukat white base.
Tak s barvením jsem dopadl bledě. Každopádně už mám hluboko vryto "při bílé kamufláži pořádně sjednoť podkladovou vrstvu a bílou řádně zamaskuj o 700% líp než normální modely". Nejednost surfu způsobila nespočetně mnoho vrstev bílé. Nedostatečné maskování podfouknutí černé (na bílé pohroma) a na pár místech se mi barva strhla. "Naštěstí" to vesměs bylo na spodku ale prdly mi nervy a odlouplá místa jsem fušérsky natupoval štětkou, vostuda já vim. Nakonec jsem to doklepal do laku a budu sázet obtisky. Radost z něj už moc mít nebudu ale do vitrínky to unesu. Ale ven na denní světlo se aspoň jednou dostane, jelikož jsem ho přislíbil Alešovi Peříkovi do SIGu 144.
To sem rád že nejsem sám kdo udělal takovéhle chyby bohužel jsem ale dopadl ještě hůř takže si z toho nic nedělej. Už se těším až bude hotov concord je krásné éro.
Moloko: no ze začátku jsem ji použil, ale bohužel normálně z flašky (příště zkusim sprej), to samý surf - na větší modely asi taky vemu sprej, sice jsem s nim při předchozím používání nebyl moc spokojenej, ale chce si to jen ohlídat množství abych nezalil rytí.
ujík: no z vrchu to ještě vypadá slušně, ale zblízka a zespod už to není žádná sláva, no však uvidíš v Brně
Včera jsem začal dávat dekly, prozatim jen červený pruh na trupu a nápis British Airways. Překvapivě ten model v mých očích aspoň trochu ožil, tak snad ty barevný dekály alespoň trochu odpoutají pozornost od těch zrůdností co tam jsou