Martin Černý 'Černoch' píše:To se moc nepovedlo.
To ne. Snad jsou i lepší exempláře. Mohl jsem sice vybrat jinou verzi, ale ta zase neměla ty zastříkané znaky na křídlech, které mě docela berou.
M.
Martin Černý 'Černoch' píše:To se moc nepovedlo.
Michal Šourek píše:Martin Černý 'Černoch' píše:To se moc nepovedlo.
To ne. Snad jsou i lepší exempláře. Mohl jsem sice vybrat jinou verzi, ale ta zase neměla ty zastříkané znaky na křídlech, které mě docela berou.
M.
Radek Typlt píše:Malý dotázek: jaké jsou použity barvy ? Dostal jsem na stůl Fulmara a nějak v tom plavu co se týká odstínů. Předpokládám , že kamo bude ze stejných barev. Odstín Sky mám originál ze sady RAF od Gunze, ale ty ostatní mi chybí. Je to asi Extra Dark Sea Grey a Dark Slate Grey. Britové nejsou zrovna moje parketa.
Radek Typlt píše:Tak vršek jsem si ujasnil. Díky.
Ještě spodek. V návodu je jedna varianta se spodkem Sky Grey ( prosinec 1940) a další jsou z roku 1941 se spodkem nebeská modrá Sky. Takže předpokládám , že se schéma měnilo někdy na přelomu roků.
Michal Šourek píše:Radek Typlt píše:Tak vršek jsem si ujasnil. Díky.
Ještě spodek. V návodu je jedna varianta se spodkem Sky Grey ( prosinec 1940) a další jsou z roku 1941 se spodkem nebeská modrá Sky. Takže předpokládám , že se schéma měnilo někdy na přelomu roků.
Sky byla zavedena od května 1940 s postupným náběhem přestříkání. Na některé stroje se dostalo až v březnu 1941. Podrobnosti jsou uvedeny v publikaci na Fulmara od 4+. V případě použití Sky doporučuji C368, C26 dle návodu je Duck egg green, která je zelenější.
Martin Jursa píše:Michal Šourek píše:Radek Typlt píše:Tak vršek jsem si ujasnil. Díky.
Sky byla zavedena od května 1940 s postupným náběhem přestříkání. Na některé stroje se dostalo až v březnu 1941. Podrobnosti jsou uvedeny v publikaci na Fulmara od 4+. V případě použití Sky doporučuji C368, C26 dle návodu je Duck egg green, která je zelenější.
ta C368 sa ale tusim samostatne nepredava, taj len v tej sade na GB masiny?
Radek Typlt píše:Nějakým zázrakem jsem někde na soutěži vyhrál obě sady pro RAF , takže tohle je vyřešeno. Akorát musím postavit pár Britů.
Midar píše:Někde na začátku tohohle threadu jsi ukázal fotku konverze na dvanácku (je to dvanáctka?) s Griffonem. To je od Kiwi Resins?
Uživatelé procházející toto fórum: Mirek O a 5 návštevníků