Dik páni, nevie mi niekto poradiť aká firma a či vôbec vyrába podvesnú výzbroj na štvrťkovú Mi-24 ? Viem že niečo robí CMK, ale sú tam len prídavné nádrže. Potreboval by som niečo iné.
Viem ze podvesnu vyzbroj UB32 robila firma tally-Ho a myslim ze v Bornite by ich mali mat ten CMK roby len pre verziu V mozno robi este nieco Ciro models tak len skus alebo skus s ineho modelu 1:48 napr SU -7 od OEZ ak by si chcel od OEZ ti mozem poskitnut ale len jeden par ale to staci lebo ja som zatial MI-24 s plnov vyzbrojov nevidel a OEZ malo velmi pekne stvarnene tie UB32
UB-32 od Tally ho jsou dost zjednodušené v zadní části a neodpovídají zadním aerodynamickým krytem verzi používané na Mi-24 (alespoň ne v ČR), z produktů Cira by se daly použít snad jen pumy OFAB-100, poslední a asi nejlepší možností (co se týče výběru) je použití některého z výzbrojních setů od Cobry, je tam na výběr z raket šturm, raketových bloků B-8 pro rakety S-80, přídavných nádrží, kulometných kontejnerů s kulomety 9A-624 a 9A-622, kontejnerů s granátometem a kontejnerů s kanónem GŠ-23, v nabídce ja má např.: http://www.hracicky.cz/index.php?vyrobc ... y&subnab=1
No veru je to tazky oriesok stou vyzbrojou velmi si asi nenavyberas skoda tej Mi-24-stvorke by urcite tie raketnice pristali alebo aspon FAB 100-vky len skade poriadne zohnat vsak na leteckych dnoch sa vyskituju masiny tiez bez vyzbroje 24-stvorka je aj tak pekna helikopotvora tak len pekne rozmyslaj nech uz je v galerii hotova
Krasa, velmi pekny model, on tak postupne nabera na sile, ako to vsetko davas dohromady. Uz asi netreba vela dokoncovat. Ake farby a odtiene si pouzil... (ak to tu uz niekde je, tak prepac, ze som prehliadol). Nech sa dari. PS: mam uz objednane tie decalove papiere.