Mam jedinou fotografii verze C, kde jsou otevrene obe poloviny krytu, zbytek vsude jak B-25. Uz mam olitane trupy a netrefil bych to na ty kryty, bohuzel, tak to i s vedomim, ze to neni dobre necham otevreny. A budu tvrdit, ze zrovna menili pruziny
Pri odstranovani maskovaci peny z sachty predniho podvozku jsem zjistil, ze maskol (Mr. Masking Sol) uplne ztvrdnul a neumim ho odstranit - nemate s tim nekdo zkusenost, pripadne umite poradit jak to odstranit??? Drzi jak svina...
... a o vikendu jsem koval a koval. Snad to bude stacit.
GSI Mr. Masking Sol Neo je naprostej klump. Pokud to jde, do budoucna se mu vyhni. Stejně takse vyhni styku jakéhokoli maskolu s členitými povrchy a barvou. Odstranění je problematické vždy.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Maskol zakrylo olovo, model uz sedi spravne, ale je tezky jak svina, tak se desim, abych mu manipulaci nezlomil podvozek.
Pro instalaci kanonu jsme si udelal jednoduchy pripravek - pomaha udelat celkem spravnou geometrii (vzdy jsem s tim valcil...).
Zacinam finisovat, takze tady vlakno utnu a doufam, ze do konce mesice bude hotovo. Jinak se mi pri instalaci posunul radar, co mne neskutecne mrzi, vsiml jsem si to az po vytvrdnuti lepidla, mam z toho trauma...