Vrata pumovnice: Na vnitřní straně vždy 4 vyhazovače o průměru cca 7mm a vroubkování po obrábění formy... "panty" s parádně přesazenou dělící rovinou. Kulatiny jsem v rámci možností nahradil trubičkami, aby to trochu vypadalo...
Středová část pantů se závěsníkem je jen nasazená, takto by to později nešlo vložit do trupu....
Honzo, už douho jsem žádný příspěvek na Modelforu neprojel s takovým hladem a nadšením jako tento! Perfektní nakopávačka a inspirace pro vlastní práci. Ty šachty vypadají prostě úžasně a celá prezentace stavby se mi opravdu líbí - předhledně, čistě. Držím palce, ať se tahle stavba daří a podaří.
A ještě přidám trysku. Ve stavebnici je naprosto tragická, malá, plastová napodobenina.... To se pokusil vyřešit TomKit s jejich leptanou. Její provedení je skvělé, jde i poměrně dobře sestavit (u mě druhý pokus).... bohužel je také malá. Proto jsem zvolil pro mě jediné možné řešení, které spočívalo v přidání jedné lamely. Je jich nyní 16 místo 15ti, ale opticky to prostě vypadá jak má. To má bohužel za následek to, že vnější prstenec už nenavazuje na vnitřní rouru a je tak potřeba umístit FOD zezadu do trysky... Ale pořád je to podle mě lepší, než malá tryska....