No ani já nezahálím. 1/72 Efko už je pohromadě. 1/72 Jeep a posádka také. Druhé Efko 1/48 připravené na nýtování a přerývání.
V Únoru budou čtvrtkové motory od Eduardu Brassin.
Jarda_Kral píše:
Pozor na výdechy horkého vzduchu na horní straně křídel !!! Na začátku se to řešilo. Pokud můžeš udělej jemněji a více od motorů. Třeba takhle...
right13 píše:Jarda_Kral píše:ďakujem za postreh, aj som si myslel že to je prehnané, skúsim to nejakým spôsobom zjemniť. Bude dobrý postup keď to prestriekam (jemne) zelenou ktorou mám nástrek ?
P.S. tak som to spravil ako som vedel, som to prestriekal jemne a olejovkami domachlil, lepsie to uz nedokazem, ale budem si na to do buducna davat pozor.
right13 píše:uz sa bojim do toho rypat aby som to viac nepokazil
petr mikloš píše:cpl.Pete dík za podporu. Jardo jedeš ve vysokém tempu a došlo i na ten tmel jak si radil. right 13 moc hezkej a čistej povrch na to co máš namodelařeno paráda. Jenom dva postřehy co kazí dojem . To očouzení s těch otvorů na křídle se tu řešilo, mrkni dozadu a na horní straně máš znak na druhém křídle ale v klidu já modelařím 30 let a jak jsem si to paradně zkomplikoval s těma křídlama.
misak58 píše:Na přiložených obrázcích je jedna z nejlépe postavených B 17 (Monogram 1:48) co jsem kdy viděl. Porovnejte s předlohou.
misak58 píše:to Jarda_Kral . Rád bych poradil se vším , ale jak jsem tady již nakousl, to je příliš košaté téma. Mám 55 stránkový elaborát o anténní výzbroji B 17 od přítele J.Zdiarského z firmy Eduard. Bohužel nedisponuji žádným právem ho jakkoliv šířit. Je to ale fotodokument o všech možných anténách použitých na B 17 za druhé války, s úvahami, k čemu některé byly, protože nejsou žádné podklady, které by vnesly do problematiky světlo . Mimo několika pérovek z dobových manuálů k obsluze letadla. Zkusím se podívat a dát sem tedy to, co seženu na některý konkrétní stroj. Takže asi určitě na Little Miss Mischief. Na který další?
Jarda_Kral píše:misak58 píše:to Jarda_Kral . Rád bych poradil se vším , ale jak jsem tady již nakousl, to je příliš košaté téma. Mám 55 stránkový elaborát o anténní výzbroji B 17 od přítele J.Zdiarského z firmy Eduard. Bohužel nedisponuji žádným právem ho jakkoliv šířit. Je to ale fotodokument o všech možných anténách použitých na B 17 za druhé války, s úvahami, k čemu některé byly, protože nejsou žádné podklady, které by vnesly do problematiky světlo . Mimo několika pérovek z dobových manuálů k obsluze letadla. Zkusím se podívat a dát sem tedy to, co seženu na některý konkrétní stroj. Takže asi určitě na Little Miss Mischief. Na který další?
Díky moc. Tak to si o něj řeknu takéJsem člen Muzea Letecké bitvy nad Krušnohořím
Doufám, že pan ředitel poskytne
Nic méně včera jsem dostal krásnou foto knížku o B-17. Mraky podkladů. Ale jinak díky moc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků