kapitán Bobo!!! Teď ještě oslovení pro šéfa od FW áje to komplet.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Pánové, hoďte si zase vercajk do kalhot! Oslovení BoBo je zcela nepřípustné... Zakazuji rozkazem číslo 1612020. Jo, a Jiřino. Ty, místo píčovin, až budeš lepit další Éčko, posuň si olejovou nádrž víc dopředu. Ta má zakrývat celý otvor.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Tak a vážení soukmenovci, dorazila naše dětská hvězda Modelfóra, všem nám ukáže.....za mne: umí už víc než já za 45 let modelaření.... A pro další o Hansovi: takže by stačilo oslovení : Herr Gruppe kapitan.
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Takže vítej, kolegyňko. Jsi zapsána na listinu dělníků a můžeš směle uchopit skalpel... Navíc moje oblíbená vosou ozdobená Zerstörergeschwader 1. To Fko od JG 3 s pískovými poli RLM 79 je taky parádní, to se ve Tvé sbírce neztratí...
Celkový čas práce na obou modelech osm hodin....neni to sice Tamiya, ale i AZ Model se staví dobře, všechny základní díly jen extrathinem a tmel není kromě vrchního dílu krytu zbraní nikde potřeba, stříknu to surfacerem a uvidim jestli mi nevylezou nějaké prasárny a teoreticky to můžu pomalu začít stříkat. Rychlofoto mobilem....
Výborně, Jirko. Já se trápím s dekálama, vůbec nechtěj zalézt do nýtování. Už potřetí jsem je přetřel Hypersolem. Navíc vytvářejí tmavé lemy. U čísla 6 na trupu mě to nevadí, tam je na fotce vidět podobnej efekt, ale u modrýho Měsíce na emblému mě to sejří...