Franto mam na teba jednu otazocka. Ake boli rozmery znakov napisu na kridle?Mali P-400 a P-39D rovnaku velkost. Narazil som totiz na dve mozne velkost hlavne napisu na kridle.
Sakra na cumak som zabudol. Adresu som ti dal ku mne do bytu a teraz som u zeny. Tu mam dielnu. Poobede tam zbehnem, urcite tam bude aj "pekny" list od danovakov.
Royal mail sklamal, a navyse som aj dekaly napisu stratil. Dnes dokoncim zaspinenie od vyfukov a zbrani, a o5 poputuje do skrine. Este ze ma aj ine na dokoncenie.
Po dlhej dobe o5 malicky postup.Cez vikend sa nedalo ist rybarcit,tak som vytiahol Kobru a Lynxa.Kobru zatial dokoncim bez napisu snad tento tyzden.Dalsia P-400 caka u Hannants na nejake doplnky.Predsa len aj tento model je ako original z vrakoviska.Takze finale az neskor.
Braňo já se z tebe poseru! To je prostě pecka co předvádíš.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard