Taky se připojuji s hlubokou úklonou a obdivným potleskem Já se nejspíš zase vrátím a se mnou příjde ještě Roc. Každopádně budu rád, když se potkáme na Proseku a ukážeme si svoje Blackburny
Včera jsem měl deset minut a vytáh zase na stůl Sharka..S mým tempem je to tak na dalšího půl roku, takže odsud definitivně zmizím až za nějaký čas ) ( Navíc mám ve skladu Skuu od Frogu :_)))
Dovolím si vytáhnout z hlubin tuto svého času fantastickou a inspirativní skupinovku. Já jsem tenkrát dolepil Blackburn Skua a kolega Vláďa Kafka rozpracoval Backburn Roc, kterého se mu podařilo dolepit až po letech poté co konečně nalezl morální sílu Náhoda tomu chtěla, že jsme každý ten svůj model Blackburnu prodali do Ameriky stejnému zákazníkovy, tak se naše modely setkaly u něj v SF na verandě a odtud také pocházejí fotky, které nám laskavě poslal a já se chci podělit.
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!