Inak Prelude ten link samozrejme mám-len ako som spomínal ešte som to všetko nepozrel.
P.S. A lepte čosi !

tamata79 píše:Já spíš myslel že ty kokpity jsou hezhý jako u všech, na celým modelforu. Ale je pravda, že už se v těch Davidových stavbách začínám ztrácetČlověk párkrát vynechá téma a už neví která bije
Su 27, 30, 33 a podobný, se mi zdaj skoro stejný, do toho to ještě staví zvlášt v tématu Lumar a Ty, no a pak v tom mám hokej
Jo a vlastně ještě David 27čku 6X. Tak to jsem už z toho úplně vedle sebe
![]()
LuMar píše:Chlapi ja by som sa s tými klapkami až tak nes... . Ono spraviť to v 1/72 by bola strašná prplačka-nevravím,že sa to nedá. Ja by som ich určite len sklopil,nemusíte ich robiť aj povysunuté aj sklopené. A potom predná nabežná hrana krídla,tiež nemusí byť sklopená zato,že sklápaš zadné.
Inak Prelude ten link samozrejme mám-len ako som spomínal ešte som to všetko nepozrel.
Prelude píše:LuMar píše:Chlapi ja by som sa s tými klapkami až tak nes... . Ono spraviť to v 1/72 by bola strašná prplačka-nevravím,že sa to nedá. Ja by som ich určite len sklopil,nemusíte ich robiť aj povysunuté aj sklopené. A potom predná nabežná hrana krídla,tiež nemusí byť sklopená zato,že sklápaš zadné.
Lubo já ale na všech fotkách co mám a klapky sou dole tak je dole i náběžka( a mluvím o vypnutejch mašinách). Ono ikdyž břeží na jeden motor tak prej pak padnou dolu.
Uživatelé procházející toto fórum: Hattori a 13 návštevníků