Lubo skládáš křídla nebo co? Já přemejšlim kde se stala chyba. Dneska sem si donesl pit od airesu, ale přijde mi, že ten plánek je mimo. Vůbec nepočítá s tím, že by se měla řezat ta zadní část pitu co je hydraulika překrytu. Tak nějak mi přijde, že ten pit je na Su-27 a kluci to jen přejmenovali. ještě se kouknu kde je znázorněná v pitu signalizace osazení závěsníku, ta prozradí oč s jedná:D
Prelude mas pravdu, ten pit je komplet prebrany zo su-27, planik zodpoveda na pit k su-27 na Gawu, ja som tiez vyvaloval oci, vobec to nasedi ani na predny panel pod prekrytom
no a predpokladam ze panom od Hasegawy sa stikuta, lebo vsetci pravdepodobne ryjeme a ryjeme to krasne rytie
No já sem celkem nasranej, sice je to taková blbost, ale přeci jen ten panel má být na přístrojovce pod spínačem osvětlení a ne na levém bočním pultu. Hamba fuj Aires
Tak mě asi jebne. Nebo ji jebnu někomu z Airesu, protože ten pit do modelu vůbec nejde. Vlastně jde ale musí se upravit podvozková šachta(zkrátit přední stěna o 5 mm a to minimálně), protože zadní stěna pitu je zbroušená na papír a šachty taky. Takže asi tak nějak. Nobo vám to tam chlapi pasje a já sem tu za vola
ano , treba upravit tu sachtu a poriadne zbrusit vanu z kazdej strany, aj predny panel treba utopit, preto ze ked tam polozis prekryt, nevojde sa tam head up- display je s tym dost roboty, ale aj na Gawacku 27-ku to tak zle pasuje