Dobrá volba na éro zajímavé koncepce. Nedávno jsem se na něj koukal na Kitbazaru a..., ještě jsem se nerozhodl. Jen se chci zeptat, budeš opravovat motor nebo necháš ten původní?
KLuK píše:Na tohle jsem opravdu hodně zvědavý. Zvláště na to, jak se popasuješ s výplety. Víc zadrátované letadlo jsem ještě neviděl.
Dr. zvied píše:Dobrá volba na éro zajímavé koncepce. Nedávno jsem se na něj koukal na Kitbazaru a..., ještě jsem se nerozhodl. Jen se chci zeptat, budeš opravovat motor nebo necháš ten původní?
Michal Dub píše:...a tak zvedám pomyslnou rukavici...
Michal Dub píše:Kruh se uzavřel - kvůli původní retro krabičce a návodu jsem ho koupil právě na Kitbazaru. Mimochodem, jako dítě jsem musel mít dost velkou představivost, protože podle přiloženého návodu bych to dnes asi nedal. U motoru ještě nejsem, takže jsem se usadil a čekám na zásadní pohromu - o jeden válec míň nebo víc?
Dr. zvied píše:S motorem není potíž v tom, že by mu přebýval, nebo chyběl válec. Spíš je takový... poddimenzovaný? (Příšerně úzké vrtání.)
standaslechta píše:A nebylo by lepší to opěradlo uplést než ztenčovat?Opletek třemi a třípárová uzavírka by mohlo stačit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 117 návštevníků