Jozeff66 píše:Pozicia trubky na dvyhanie trupu urcite nie vyssie ale viac vpredu.
Proto jsem tam psal - upravit dle fotek... Ta aktuální mi přijde nízko, nehledě na to, že je v lince paneláže.
Jozeff66 píše:Pozicia trubky na dvyhanie trupu urcite nie vyssie ale viac vpredu.
Michal Šourek píše:Ten dekl za hlavou není zapuštěný, ale je na povrchu, takže zatmelit stávající a folie/destička/lept je řešení. Navíc je nejspíš z nějaké překlížky stejně jako spodek sedačky
Jarda Matt píše:Do diskuse moc zasahovat nebudu,ani, nechci ale tak jak jste to namaloval do své fotky na minulé str. se dirka skutečně jeví příliš vysoko.
Podle fotek se zdá díra nejspíš v půlce výšky trupu v příslušném místě,tj. asi v půlce výšky nýtových řad.
Dovolil jsem si v rychlosti zhruba namalovat do obrázku, myslím že by takto mohla panovat shoda.
Jester píše:Zatímco Tamyia, Hasegawa, Fujini, Airfix a všichni ostatní tam ty nýty a dokonce i ty čtyřnýty mají. Pak je dobré, že v té diskuzi oviňují Eduard, že nenastudoval všechny podklady. Tohle už je ale veliké hnidopišství.
Atlis píše:Zdroj fotiek vyššie, diskusia:
https://www.facebook.com/groups/8117652 ... 769034302/
Kuba Plewka aj Tony Argudo sú odborníci na 109tky.
Michal Šourek píše:Je tam i odkaz na web s probíhající rekonstrukcí K-4, ze kterého bych vypíchl následující fotky
M.
Uživatelé procházející toto fórum: BenjiH a 6 návštevníků