BS píše:spíš Ivan Tuček, aspoň podle toho co Ladislav psal na začátku..
Láďo, pokud to má být Z-50 z Č. Budějovic 1978, pak to byla verze "L", pokud je z pozdější doby, tak jako bych nic neřek. A teda, ne že by to označení mělo mít vliv na vzhled modelu, jen možná na název tématu. K modelu nemám co bych dodal, vypadá nádherně a oprava snad dopadne dobře
Honza Kopecký píše:Předlohu neznám, ale tu kapotáž motoru máš uříznutou jako že fiktivně? Protože mi tam dost chybí nějaký konstrukce co by jí držela...
Model krásnej, ale ta motorová sekce se mi moc nezdá...
Hančár Ladislav píše:BS píše:spíš Ivan Tuček, aspoň podle toho co Ladislav psal na začátku..
Láďo, pokud to má být Z-50 z Č. Budějovic 1978, pak to byla verze "L", pokud je z pozdější doby, tak jako bych nic neřek. A teda, ne že by to označení mělo mít vliv na vzhled modelu, jen možná na název tématu. K modelu nemám co bych dodal, vypadá nádherně a oprava snad dopadne dobře
Ide o Mr Tucka,Jirmus sedlal IRG,pokial viem.Verzia LA,na tu som mal fotky,na L-ko som zohnal az neskorsie,ale aj tak myslim,ze to z vonkajsieho pohladu bolo to iste az na napis pod kabinou.
Dnes som opravil ten kryt,zatial je tam surf a ALC-105 Polished Al.Cakam az to poriadne zaschne ,dostriekam ten zbytok a dam sem nejake fotky.
Dokoncil a nastriekal som kabinku,urobit ramovanie ,klucky a vetranie bolo o nervy a aj tak asi este urobim nejake opravy ramu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 155 návštevníků