Hlasim se do te skupinovky.

V ramci skuseni nekterych stavebnich postupu (po mnoholetni pauze od modelareni) vezmu na dilnu dva easy kity Bf 109G-10 1/72 od Hobby Bosse s doplnky pro 109-ky G-10 od Revella (kdysi jsem zacal opravet tvarove chyby Revellove stavebnice, vsak potom mne ten model moc nastval, kdy nastupila nejaka degradace plastu i trup mne v rukach popraskal.

Ocidne celkove do japonskech modelu Bf 109G ma HB chodne daleko, no na "skusebni" stavby bude opravdu vhodny, tym vic co vybrane predlohy (zvlast jedna z nech) treba opravdu zaradit do kategorie "rekonstrukce mozneho vzhledu".
Tak do reci:
1. Bf 109G-6/AS/N (nejspise - letoun na foto ma nejdrivejsi prekryt Erla) z NJG 11, popisovana jako bila 7.
2. Bf 109G-10Mtt anebo Bf 109G-14/AS Mtt Partizanske Mostarske Letky, ex-hrvatska cerna 3 Helebranta bud cerna 5 Tatarevica.
Rychlostavby po mne necekejte, stavba bude stat spoustu prace pri predelavkach a dopasovani doplnku urcenych jine stavebnice, tak si opravdu poradne zamodelarim.

Jiste je, ze pokud se modely podari, urcite budou spestrani zbirky Bf 109 v tom temate.
PS Fine Moldsu mam taky par v kitniku tak mozna dojde kdysi i na dalsi stavby v tom temate, vsak to po dokonceni dvu "bombonier".
Pozdrav
Marcin Surzyn
Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS
Marcin Surzyn
Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS