stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
ale díky zde zveřejněným výkresům to můžu zahodit, ale moc expertů na ČS. letectvo mě do vitrýný neleze.Dr. zvied píše:to standaslechta:
To vypadá zajímavě. A také novostavba je.
Michal Dub píše:Kolegové, padla na mě nostalgie - nemáte někdo následující kousky k mání za rozumnou cenu? Zásadní podmínkou jsou originální krabičky, ze kterých na mě dýchne moje dětství: S.E.5A sestřelující německý balón, D.H.2 přijímající kapitulaci německé ponorky a nakonec Walrus zachraňující spojeneckého letce. Samozřejmě musí být stavebnice kompletní včetně pajduláků, ty byly tehdy téměř nejdůležitější.
jenda58 píše:Jestli to jsou Matchboxy od Revellu z devadesátek, tak těm se raději vyhnout. Původní krabičky, ovšem s kódem 80 xxx. Nepoužitelné plechové obtisky, zmrskané návody, spousta propadlin.
Originály měly kód PK-xxx.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 169 návštevníků