Petr Mikloš II píše:...Budete dávat na příď ten nápis Mary Mac?...
Budu...

Mě z výzkumu vychází schéma: mašina se seriálem, co má Mary Mac nejdříve lítala s trupovým číslem 00, pilot Jim Toner a podle fotek prokazatelně s kostkama na koncích křídel. Poté, co ji po něm vyfasoval Gordon McDaniel, tak se nejdříve trupové číslo změnilo na 40 a to stále prokazatelně s kostkama. Pak se časem doplnily sestřely a nápis na čumáku, ale to už bez jediné, mě známé fotky konců křídel. Ta mašina, která má na fotce konce křídel v jedné barvě, je nejspíše jinej Mustang. A tak protože neznám jinej důkaz toho, jak vypadaly konce křídel v době kdy už na čumáku byl nápis MARY MAC, tak mi vychází jen varianta s kostkama. Nicméně z toho nejsem moc rád, protože se mi nejvíc líbí interpretace Eduardu. Ale logika a pravděpodobnost mluví jasně a přes to bych se nepřenesl. Tedy, pokud se ještě neukáže opak. Nebo něco jako že ty mašiny nebyly dvě, ale tři, nebo nějaké jiné vysvětlení. Já zatím směřuju ke kostkám a jsem už dosela daleko, tak pokud má už někdo důkaz o opaku, tak ať počká ještě pár dnů, až budu mít ty kostky komplet hotový...

Radek Bednařík