Teda to je štětečková paráda. Chtěl jsem připsat něco "ftipnýho" jako, že Ti chybí jedna nýtová řada a pod. Ale nic mě nenapadlo. Takže bez blbých poznámek.
Paráda.... Tak zkazím radost aspoň já..... co si vzpomínám na článek z L+K, tak model je "vpodstatě celý špatný..... hlavně překryt a pak nějaké další drobnosti.... Jdu najít ten článek.... P.S. stahuju Replic 127 - článek na Amiot 143M .....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Nýc proty fám...... To bylo jen takové rýpnutí..... "přátelský šťouchanec"..... Já taky naštuduju mraky podkladů..... naplánuju co vše je třeba opravit a vylepšit a otevřít..... ..... a když to dopadne dobře a vůbec něco slepím, tak je to stejně jenom z krabičky....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Krásný, Radku. Já si taky říkám, že si budu muset nějaký ten model postavit prostě jen tak, bez jakýchkoliv úprav. Akorát nebudu štětcovat, protože já nikdy neštětcoval, začal jsem rovnou takovou lepší fixírkou od Aztéku.
Vašku, jasně. Však já to taky jako přátelské pošťouchnutí beru Jinak na vědomost dávám, že jsem si pořídil moderní přebal Fulmara a vypadá pořád moc pěkně
Zdendo, Breguet asi oddychovka nebude, ale na jednoducho, bez tunění vypadá taky moc pěkně. Ten já měl. Oproti Leu, toho ne ...
Robe, super. Nějak se mi vždycky Fulmar líbil z rodiny Fairey nejméně. Vždy se mi nejvíc líbili Firefly a Barracuda, ale teď jsem přišel na chuť i Fulmarovi
Směle ber....hračku Směr. Fandim vám kluci....všechna ta letadla jsem jako kluk kdysi postavil. Ty převzatý Hellery byly na svou dobu parádní a hlavně zajímavé typy. Radku co to používáš za barvy na štětec, potřebuju poradit kámošovi co začíná jaké má koupit? Kdyžtak vás zkontaktuju na Fb. Dík.