No popravdě sem italerku v 1/72 nezkoumal mám jenom čtvrtku a to ještě MPM edici , ale podle mě to má revell udělený tak , že vylisoval štítek i s částmi potahu kolem něj na přední časti , takže se musí potom vymaskovat , zkusím na to zítra kouknout na modelu ok ? Ale já bych byl pro revell
A ještě jedna fotka na JAS-39C 39-255 ze cvičení Red Flag.
Za povšimnutí stojí ,že letoun má kombinaci závěsníků SWE & NATO. SWE zavěsníky jsou č.5 ,č.3R ,č.3L (jsou na nich navěšené přídavné nádrže) NATO závěsníky jsou č.4 ( Lantrin ) ,č.2R ,č.2L (určeny pro nesení GBU-12 ) navíc na koncích závěsníků č.2 jsou namontovány výmetnice klamných cílů.
Dík Martine , super fotky já jsem našel tohle , pohled zepředu
No možná budu pokračovat jestli bude zájem už sem říznul do stavebnice a krom toho mám spárku ( best choice) připravenou na nástřik , a na cestě Kittyhawk .....
Martin K - na tý fotce tigra vidím podvěšený cvičný prskavky Aim-120 a 4x Aim-9 . Co to bylo za příležitost? Naše Géčka s Amraamem, potažmo plnou raketovou výzbrojí nejsou moc často vidět.
No nejsem asi ten správný Martin K, ale snad postačí moje odpověd Na 99 % je to přelet na letecký den , nebo návrat . Pravda je že se běžně takhle podvěšená mašina chystá jenom na podobné akce Na cvičení stačí 1x catm bez křídélek , tohle je paráda pro lidi
Díky za odpověd. Vím že tohle není normál, třeba koncovky se nepoužívají z důvodu snižování životnosti křídla nebo kvůli nečemu podobnému jak jsme slyšel a Amraam to je kapitola sama pro sebe. Alespon že občas provětráte cvičný trubky. Pro modeláře je konfigurace našich Géček poněkud chudá, ale takový je život