Davo sorry za OT příspěvky. Držím palce s Migem...ale ten předek je teda brutus

PetrB píše:Furt jsem presvedceny, ze je to pro sikovneho modelare nejlepsi zaklad pro nejpresnejsi MF....
PetrB píše:Ja teda nevim, ale prijde mi to trochu zvlastni diskuse....nechci se nikoho dotknout, ale plati snad dvakrat mer, jednou rez...nebo ne?
Spasuju to na sucho, vidim, ze je to blbe...zamyslim se a (treba), rozriznu prstenec, vlozim tam neco malo materialu, cimz ho zvetsim a dobrousim. Tvar pak bude podstatne bliz realite.
PetrB píše:Takovahle uprava by se snad u shortrunu dala cekat a tolerovat, ne?
Jarda Špaček píše:PetrB píše:Furt jsem presvedceny, ze je to pro sikovneho modelare nejlepsi zaklad pro nejpresnejsi MF....
To máš určitě prvadu, jen je škoda, že jestli to Černoch Radkovi říkal, že se ani nepokusil to upravit. Otázkou je, jak složitá úprava formy by to byla. Faktem je, že ten čumák je na pikaču... Jinak fajny...
David Koktavý píše:Jarda Špaček píše:PetrB píše:Furt jsem presvedceny, ze je to pro sikovneho modelare nejlepsi zaklad pro nejpresnejsi MF....
To máš určitě prvadu, jen je škoda, že jestli to Černoch Radkovi říkal, že se ani nepokusil to upravit. Otázkou je, jak složitá úprava formy by to byla. Faktem je, že ten čumák je na pikaču... Jinak fajny...
Jardo, tipuju, že na MF je jiná forma, než na SMT kvůli jinému hřbetu.
Martin Černý 'Černoch' píše:Čelní štítek je jaký je. S tím nic moc dělat nejde. Leda by někdo vydal nový kabinky (Rob Taurus nebo AP model?)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 197 návštevníků