Dnes jen lehce kupředu. Dodělal jsem většinu plechů kromě šachty na žebřík, pro ni jsem vyříznul jen základ. Nemáte někdo náhodou nějaký pohled do ní, nenašel jsem a z návodu nejsem dvakrát moudrý Petře jak to prosím řeší tvoje lepty ? Poskládal jsem zkusmo nasucho trup s celým tím vnitřkem, parádně to sedí. Ještě přikoupím výfuky od QB, kdo by se s tím vrtal, navíc poslední dobou hůř vidím
Jinak teda Party maji taky divny navod a nic vic o sachte nevypovidaji. Fotku jenom na zebrik jsme nenasel. A dratovani sachet jsem vzdal.
Jsi dobrej, ze jsi zatlemil ty vyhazovaky v bombove sachte, ja na to ... z vysoka.
Jinak plechy musim jeste poladit, teda sparu mezi plechem a trupem.
Přílohy
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Taky dekuji, ale jeste jsem si to neotefrel ... Jdu na to ...
Tak je to zkouknute ... a musim uznat, ze oboji je vyzivne ...
K zebriku jsem vytahl nasledujici fotku ...
Koukal jsem na zpusob ovladani, a vypada to na nasazovaci paku.
Přílohy
Jj, páka nasazovací, je i v leptech, ale udělám ji z drátu. Mám stříknutý surf u sestav trupu, bude se barvit. Páčky ani palubka z leptů nebudou, protože lepty mám jen na jednosic, už pedály dozadu jsem musel uzmout jinde Dolepil jsem ještě zadní přepážku pumovnice, ta ale moc nesedí, pravdou je, že je to pořád jen na sucho, ale i tak bude chtít lehce nastavit páskem. Pokračováni po neděli. Pustím se do nýtování, ale musím ještě vydedukovat spodní stranu, ta mi nějak ve výkresech chybí Zatím uvažuji tak, že šachty, vnitřek kanálu chladiče budou v kovu. Přední kryt motoru a spodek v hliníku i když s RLM65 na spodek je to asi tak 50/50. Otázkou mi zůstává zatím barva podvozků (kov/rlm65?) Stavím 112.
Tož stavte chlapi, já jdu makat
Přílohy
to není všechno, zbytky vnitřku trupu jsou bokem :-)
ahoj chlapy, jsem rád, že se líbí, Dušane mě tam takhle velká díra nevznikla, trochu jsem pobrousil nosník a použil trocha jemného tlaku a slepil, asi bych to nenastavoval, pak ti přečnívá podvozková šachta a nevypadá to dobře, protože jsem včera vytuhnul nestihl jsem dát žádnou fotku, tak až dnes až půjde malá spát.
Dusane, v tomto smeru mam vyhodu, ze mam plechy na A-12, tedy dvojity kokpit, ale chybi tam ostatni, co ma Eda ... tedy plechy do sachet a tak. Premyslel jsem o tom, ze vezmu plechy z B-2, co se mi krci na kitniku taky, ale se*e na to pes kazan. Tuhle A-12 121 zboucham jenom z PARTu.
tak jsem se sem konečně dostal, přidám nějakou tu fotku, pátral jsem po barvě podvozků šachet, u nohou jsem si téměř jistej že byly v barvě, ale šachty nevím, nejsem ten, kdo dokáže z čb fotky určit odstín barvy, tak bych spíš sázel na barvu - co Pfiel to barevný originál, prošel jsem fakt honě fotek, ale říct, že tam bylo to či ono to fakt nedám a protože modelařím pro radost tak půjdu podle citu a kompromisu.
Pekny ... jedna kuchanda B-2 me taky ceka. Fotky jiste pomohou.